Suimti V. Putiną. „Klausimas pakibo ore“  ()

V. Putinui yra apribotos kelionės po pasaulį.


V. Putinas
V. Putinas
© Kremlin.ru, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%92%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80_%D0%9F%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD_(08-03-2024)_(cropped).png

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos prezidentui Vladimirui Putinui dėl Tarptautinio baudžiamojo teismo jam išduoto arešto orderio yra apribotos kelionės po pasaulį, įskaitant būsimą G20 viršūnių susitikimą Rio de Žaneire (Brazilija) 2024 metų lapkričio mėnesį. Apie tai Ukrainos teisingumo ministras Denysas Maliuška kalbėjo balandžio 18 dieną per nacionalinį telemaratoną, transliuotą „Rada“ „YouTube“ kanale.

Brazilija ratifikavo Romos statutą ir bus įpareigota suimti V. Putiną, kai tik jis ten pasirodys. Tai didžiulė problema V. Putinui, didžiulė problema Brazilijai, didžiulė problema šalims, kurios nenori ginčytis su diktatoriumi“, – sakė ministras.

[Vokietija!] Tik 34€ ištraukiama sodo žarnos ritė su reguliuojamu 7 funkcijų purkštuvo antgaliu. Paskutiniai vienetai
4413 5

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gera kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

Praėjusį gruodį Brazilijos užsienio reikalų ministerija pakvietė V. Putiną į G20 ir pažadėjo jo nesuimti.

„Bet tada buvo padaryti kiti pareiškimai“, – pabrėžė D. Maliuška, –„jie išanalizavo teisės aktus ir suprato, kad iš tikrųjų tai ne politikos, o teismo klausimas suimti V. Putiną ar ne. Todėl klausimas pakibo ore“, – tęsė Ukrainos teisingumo ministerijos vadovas.

 

„Suėmimo orderis jau riboja V. Putino keliones ar jo reputaciją. Ir kai tik jis pateks į mūsų partnerių rankas arba kas nors atsitiks Rusijoje, kur jis praras valdžią, tada jis neišvengiamai pateks į Hagą arba į kitą pasaulį. Kito kelio jam nėra: arba ten (rodo pirštu aukštyn – red.), arba į Hagą“, – reziumavo D. Maliuška.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(1)
(18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: