„Atkeršijo už tėvo mirtį.“ Viskas link to ėjo. „Bus dar baisiau“  ()

S. Šoigu pavaduotojo suėmimas visai nestebina.


Suimtas Timūras Ivanovas
Suimtas Timūras Ivanovas
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=JmBs5BW2ju0&t=7s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio verslininkas ir visuomenės veikėjas Leonidas Nevzlinas „Telegram“ tinkle pareiškė savo versiją apie Rusijos gynybos viceministro Sergejaus Šoigu pavaduotojo Timūro Ivanovo suėmimą:

„S. Šoigu pavaduotojo suėmimas visai nenuostabus. Tai natūralus įvykis. Viskas link to ėjo. Korupcija „Olympsitistroy“ yra tik pasiteisinimas.

Jevgenijus Prigožinas Rusijos Federacijos gynybos viceministrą Timūrą Ivanovą laikė priešu ir tėvynės išdaviku. Jis matė, kaip buvo išvogtas biudžetas vadovaujant S. Šoigu. Jis pats buvo Gynybos ministerijos rangovų sistemos dalis. Tačiau po plataus masto invazijos į Ukrainą J. Prigožinas ėmė manyti, kad visi pinigai turi atitekti karui. Dabar kiekvienas milijonas yra svarbus – tai gyvenimai tų, kurie kovoja. Jis pradėjo konfrontuoti su Gynybos ministerijos vadovybe – ir atvirai, ir privačiai.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Vaizdo registratoriai, „Xiaomi“ orų stotelės, kampiniai šlifuokliai, suktukai, pjūklai, frezos (Video)
3724 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „VKRVKN“ - 20V kampinis šlifuoklis su baterija, įkrovikliu

2) „iMars X5“ - automobilinis vaizdo registratorius

3) „Xiaomi DUKA Atuman TH1“ - 2 vnt., drėgmės ir temperatūros matuokliai

4) „VIOLEWORKS“ - 32V suktukas su 2 baterijomis, įkrovikliu, lagaminu ir antgaliais

5) „VIOLEWORKS“ - akumuliatorinis tiesinis pjūklas su 4 peiliais

6) Elektrinė freza - 1100W, 220V, 35000rpm

Išsamiau

„Wagner“ įkūrėjas rinko kompromituojančią medžiagą apie S. Šoigu ir jo aplinką, įskaitant T. Ivanovą, vieną pagrindinių ministro piniginių. Naudodamasis savo galimybėmis, jis nukreipė FSB dėmesį į T. Ivanovą.

Po J. Prigožino nužudymo S. Šoigu atsipalaidavo ir pasiuntė savo ištikimąjį Timūrą „derėtis“ su Pavelu Prigožinu dėl paveldėto turto. Lapkričio mėnesį tai tapo žinoma viešai per „VChK-OGPU“ kanalą. Gynybos ministerija už atliktus darbus buvo skolinga mažiausiai 80 milijardų Rusijos rublių, be to, Pavelui priklausė didelis turtas Afrikoje ir Sirijoje – deimantų, naftos telkiniai ir kt. T. Ivanovas argumentavo: „Tu vis tiek neišsilaikysi be tėvo“.

 

 

Pavelas pranešė FSB direktoriui A. Bortnikovui. Rezultatas – T. Ivanovas suimtas. Būdamas ištikimas Jevgenijaus Prigožino sūnus ir įpėdinis, Pavelas atkeršijo už tėvo mirtį

. Ir dabar, kai T. Ivanovas pradės dainuoti tardymo izoliatoriuje, padedamas orkestro iš žiauriausių FSB operų, ​​daugeliui bus dar baisiau – pirmiausia S. Šoigu. O jis buvo toks tikras, kad gali vogti nebaudžiamas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(0)
(69)

Komentarai ()