„Reikia pradėti naujus karus.“ Putinas jau pasuko  ()

Rusija bando parodyti, kad ji neva yra pasaulio lyderė.



© Diplomatrutube (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=tbP9Gg4Z15k

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius ne kartą pareiškė esąs „pasirengęs deryboms“ su Ukraina, tačiau Ukrainos valdžia tokią galimybę atmetė. Tiesą sakant, su Putino režimu Rusijos Federacijoje niekada dėl nieko nepavyks susitarti. Tokią nuomonę komentare „24 kanalui“ išsakė politikos strategas Borisas Tizenhauzenas.

Anot jo, Rusija bando parodyti, kad ji neva yra pasaulio lyderė. Tačiau autoritarinis, diktatoriškas režimas visada remiasi išoriniu priešu, net jei tokio iš viso nėra. Tada paprasčiausiai tereikia jį sukurti ir su juo kovoti.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Paskutiniai vienetai (Video, „Liectroux HCR-09“)
4592 3

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Reikia pradėti naujus karus, kalbėti apie pasiekimus, kovoti dėl geopolitinės įtakos, bet V. Putinas, pradėdamas karą Ukrainoje, grąžino Rusiją į neišvengiamą savęs naikinimo kelią“, – pažymėjo politikos strategas.

Tizenhauzenas pabrėžė, kad nors Rusijos diktatorius aneksavo Krymą, okupavo kitus Ukrainos regionus ir išžudė tūkstančius nekaltų žmonių, visa tai neliks nenubausta. Kai, pasak eksperto, prabėgs dešimtmečiai, bus ir atgaila, ir kompensacijų mokėjimas, ir genocido pripažinimas ir „Putinas jau pasuko šiuo keliu, dabar vyksta atgalinis skaičiavimas“.

 

Byranti imperija niekada nepasieks ankstesnio lygio. Rusija istorijos knygose išliks šalimi, kuri užpuolė kitą, daug mažesnę valstybę, tačiau sulaukė verto atsako“, – pridūrė Borisas Tizenhauzenas.

Anot jo, nusikalstami režimai išties gali gyvuoti gana ilgai, tačiau Putino Rusija yra tokiame lygyje, kad ji gali tik ristis žemyn. Nebebus nei pripažinimo, nei šlovės ir niekas su pagarba nepriims diktatoriaus įpėdinio – ši akimirka praėjo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(2)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: