„O kur ministras? Nagi, ieškok grūdų.“ Tiesiog virusinis video (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-05-02 11:32
Kad geras grūdo gylis, aišku, faina. Bet kokią robotizuotą gamyklą parodytų, kur naudojamas DI - būtų įdomiau. Juk šalis Europoje.
punktyras 2024-05-02 15:47
Oi, prasideda… Galima pagalvoti, kad be Lukašenkos patikrinimo grūdai sudygtų ir derlių duotų!
mindaugas.vaitiekūnas 2024-05-02 23:06
Kaip vergų gauja prieš valdovą-šėtoną Ir man niekaip neišeina savo vatnikui kolegai išaiškinti, kad laisvė (demokratija) ir yra apie tai, tiksliau priešingas viso šito variantas Nu ryt reiks šitą parodyti
Hmz 2024-05-03 02:28
Nepadės. Sakys, čia kaip sykis gerai, kad prezidentas "krepkij choziaistvennik" (tvirtas ūkininkas), viskuo rūpinasi šalyje. O Lukašenka kaip buvo, taip ir liko kaimiečių linksmintojas.
gytis13 2024-05-03 08:10
Aš turiu galimybę pažiūrėt tiesiogiai Lukašenkinę televiziją, tai toks vaizdelis visiškai nestebina. Televizijoj Lukašenkos kultas totalus, kas minutė minimas prezidentas, kaip jis rūpinasi viskuo, kaip reikalauja iš pavaldinių gerai dirbti, kaip galvoja apie šalį, atrodo kad be jo šalis sugrius. Mačiau laidą apie kokybę, Lukašenka susikvietė visų didžiausių šalies įmonių vadovus pas save ir liepė dirbti kokybiškai. O įdomiausia, kad Baltarusijoj galioja tarybinis kokybės ženklas, suteikiamas kokybiškiems gaminiams, toks pats kaip ruso laikais ir dar su užrašu "CCCP". Vadinasi galima dirbti ir kokybiškai, ir nekokybiškai. Kažkoks socializmo rezervatas su visom iš to išplaukiančiom nesąmonėm.
immortallt 2024-05-03 08:29
Baisiausia, kad didelė dalis visuomenės, įsivaizduoja, kad taip ir turi dirbti geras prezidentas/premjeras...
Dannas3 2024-05-03 09:43
Juokas juokais, bet ir mums patiems labiau patiko tokia kietesne prezidente. Atvejai skirtingi, bet panasumu galima izvelgti.
Benediktas 2024-05-03 09:49
Kietumas gerai, jei jis paremtas logika dėl valstybės. Kietumas dėl grūdo siodinimo gylio ir teisingų strateginių, taktinių sprendimų priėmimo valstybės gerovei - labai skirtingi dalykai. Dar kietumas gali būti, kaip Putino - kur kietai priimami strateginiai sprendimai veda valstybę į degradaciją, neteisinga kryptimi kietumas. Jei Grybauskeite butu sakiusi, kad su Rusija reikia draugaut, nereikia jokiu duju terminalu ir t.t. - tai nieko jai tas kietumas neduotu. Tarp logiškai mastančių zmoniu ji palaikymo būtų neturejus, tokiu atveju. Neišprususiems gal ir būtų suėję, bet kalbu, apie žmones, kurie mąsto.