„Patarėjų nebus.“ Skelbiamas itin svarbus susitikimas  ()

Scholzas šiandien susitiks su Macronu.



© President.gov.ua (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Meeting_of_the_President_of_Ukraine_with_the_Presidents_of_France_and_Romania,_the_Chancellor_of_Germany_and_the_Prime_Minist

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijos kancleris Olafas Scholzas ketvirtadienio vakarą Paryžiuje susitiks su Prancūzijos prezidentu Emmanueliu Macronu. Vakarienės metu jie aptars Europos Sąjungos gynybos politiką ir Kinijos politiką, praneša „Politico“ šaltiniai. Pranešama, kad Scholzo ir Macrono susitikimas įvyks likus kelioms dienoms iki Kinijos prezidento Xi Jinpingo vizito Europoje.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Masiškai perkami išmanūs LED šviestuvai, dažų purkštuvai, Android planšetės, puikiai apžvalgininkų vertinami 3D spausdintuvai ir kt. (Video)
2522 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „N-One NPad Pro“ - 8+128GB, 4G LTE, 10,4 2K ekrano Android planšetė

2) „Drillpro“ - 20V suktukas, su dviem baterijomis, įkrovikliu

3) „BIQU B1“ - puikios kainos 3D spausdintuvas

4) „Artillery Sidewinder X2“ - ypatingai populiarus ir puikiai patyrusių apžvalgininkų vertinamas 3D spausdintuvas

5) „BlitzWill BW-CLT1“ - masiškai perkamas išmanus LED šviestuvas

6) „MUSTOOL“ - 1300W dažų purkštuvas su 2 baterijomis ir įkrovikliu

Išsamiau

Patarėjų nebus. Šaltiniai šį susitikimą apibūdina kaip pusiau privatų renginį: Scholzas ir jo žmona Britta Ernst trumpam atostogauja Paryžiuje ir susitiks su Macronu bei jo žmona Brigitte prancūzų restorane. „Vakarienė vyks nedalyvaujant abiejų šalių lyderių patarėjams“, – sakė šaltiniai.

„Pagrindinė Scholzo ir Macrono diskusijų tema bus Xi Jinpingo, kuris sekmadienį trims dienoms atvyks į Prancūziją, o vėliau – į Serbiją ir Vengriją, vizitas. Vakarienė bus proga Scholzui informuoti Macroną apie jo susitikimą su Xi Jinpingu Pekine praėjusį mėnesį“, rašo „Politico“.

 

„Politico“ primena, kad Scholzas ir Macronas pastaraisiais metais ne kartą nesutarė dėl pagalbos Ukrainai ir gynybos politikos klausimų. Štai vasarį Prancūzijos prezidentas prakalbo apie galimybę siųsti karius į Ukrainą, o Scholzas  iš karto atmetė šią idėją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(27)
(0)
(27)

Komentarai ()