„Visada sėdėdavo pačiame didžiojo stalo gale.“ Apie tai kalba visas pasaulis (Video)  ()

Būsimasis diktatorius intuityviai jautė, kad bet kurią akimirką gali būti išvarytas.


V. Putinas
V. Putinas
© RIA Novosti archive, image #100306/Sergey Subbotin/CC-BY-SA 3.0, CC BY-SA 3.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:RIAN_archive_100306_Vladimir_Putin,_Federal_Security_Service_Director.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ruošiasi savo penktajai inauguracijai, kuri numatyta 2024 metų gegužės 7 dieną. Nuo pirmosios kadencijos Kremliaus vadovas kardinaliai pasikeitė.

Ičkerijos Čečėnijos Respublikos Vyriausybės vicepremjeras, čečėnų politikas Ruslanas Kutajevas „24 kanalui“ sakė, kad savo valdymo pradžioje V. Putinas visada sėdėdavo pačiame didžiojo stalo gale. Jis intuityviai jautė, kad bet kurią akimirką gali būti išvarytas.

„Ilgą laiką V. Putinas negalėjo priprasti prie to, kad jis buvo paskirtas vadovauti šaliai ir tapo prezidentu. Tai rodo, kad jis buvo atsitiktinis žmogus“, – sakė Ruslanas Kutajevas.

[Vokietija] Aukščiausios klasės 100W sulankstoma, portabili saulės panelė! Nuostabus daiktas patogioms kelionėms ir žygiams. Ribotas kiekis („Pegiant MItos PV100“)
3969 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Nuo pat pradžių buvo planuota, kad Kremliaus vadovas saugos tuo metu šalį valdžiusių oligarchų turtus. Dėl to ir buvo pakviestas būsimas diktatorius, tačiau atėjus į valdžią jį supo labai rimti, jam įtakos turėję žmonės.

„Kažkada V. Putinas buvo kitoks. Prisimename garsiąją jo kalbą, kad Ukraina, Kazachstanas ir kitos šalys pagaliau gavo laisvę ir teises. Jis apskritai JAV vadino Rusijos sąjungininke“, – prisiminė Čečėnijos vicepremjeras.

 

Tačiau vėliau V. Putinas suprato, kad dujos ir nafta turi būti grąžintos iš ekonominės sferos į politinę sferą. Be to, jis norėjo prisijungti prie įtakingiausių pasaulio lyderių grupės. Tačiau jam buvo nustatytos tik dvi kadencijos, o vėliau – dar viena pareigybė.

„V. Putinas turėjo būti arba Konstitucinio Teismo pirmininkas, arba Tarptautinio olimpinio komiteto prezidentas. Jis pats pasirinko pareigas teisme, tada jo prašymu pagrindinė įstaigos buveinė buvo perkelta į Sankt Peterburgą. Tačiau nuotaika pasikeitė“, – pažymėjo R. Kutajevas.

 

Tada prasidėjo tikri nusikaltimai, už kurių stovėjo Kremliaus vadovas. Vėliau visa tai paskatino plataus masto invaziją į Ukrainą. Bet iš tikrųjų Rusijos valdžios esmė visada buvo nusikalstama, tiesiog dabar visas pasaulis apie tai kalba.

„Nėra net instrumentų, kuriais būtų galima išmatuoti itin didelį valdžios žiaurumą prieš taikius žmones. Tai toks Rusijos pasaulio išskirtinumas. Laimei, dabar jis buvo pastebėtas, o Ukraina daro viską, kad pagaliau būtų padarytas taškas teroristinės valstybės egzistavimui“, – pabrėžė Čečėnijos politikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(1)
(28)

Komentarai ()

Susijusios žymos: