Viskas keičiasi. Prasideda Šaltasis karas (Video)  (1)

Naujas Šaltojo karo biudžetas.


Kinijos ir JAV vadovų susitikimas
Kinijos ir JAV vadovų susitikimas
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=FOlFK7plNAk

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinės Amerikos Valstijos pristatė kitų fiskalinių metų Pentagono biudžetą. Dokumentą galima pavadinti Šaltojo karo biudžetu. Dauguma naujų finansinių išlaidų, kurias planuoja amerikiečiai, yra skirtos atremti galimą Kinijos agresiją. Tai televizijos kanale FREEDOM pareiškė užsienio politikos tarybos „Ukrainos prizmė“ direktorius Aleksandras Krajevas.

„Tai tikrai karo biudžetas. Ir reikia suprasti, jog tai yra Šaltojo karo biudžetas, nes Kinijos ir JAV konfrontacija politiniu požiūriu tampa vis aštresnė, ji pasiekia kitą lygį. Visgi amerikiečiai ėmė suvokti, kad Kiniją reikia atremti ne tik žodžiais, ne tik koalicijų kūrimu, karinių-politinių blokų formavimu, bet ir tiesiogiai, nes bus neįmanoma aplenkti Amerikos kariuomenės“, – sakė A. Krajevas.

Pigiau nebūna, mažiausios kainos istorijoje! Iš Vokietijos apžvalgininkų giriami lazeriniai graviruokliai. Paskutiniai vienetai (Video, „ATOMSTACK A5 Pro“ ir „ATOMSTACK A5“ palyginimas)
2513 5

Mažiausios kainos istorijoje

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras funkcionalumas ir apžvalgininkų pagyros

Išsamiau

Jo nuomone, KLR, nepaisant visų pasisakymų spaudoje, vis dar yra labai toli nuo bent dviejų trečdalių JAV turimų pajėgumų. Tačiau tai nereiškia, kad JAV neturėtų toliau vystytis.

„Dauguma amerikiečių planuojamų naujų išlaidų straipsnių ir finansinių srautų yra būtent skirta atremti potencialią Kinijos agresiją Pietų Kinijos jūroje, netoli Taivano ir Japonijos. Visa tai nukreipta būtent į Ramiojo vandenyno karinių operacijų teatrą“, – pabrėžė politologas.

 

A. Krajevas sakė, kad taip JAV duoda tiesioginį ženklą Kinijai, kuri taip pat modernizuoja savo ginkluotąsias pajėgas.

„Tai yra signalas, jog amerikiečiai viską mato ir ruošiasi tokiam scenarijui. Ir iš tikrųjų prasidėjo naujos ginklavimosi varžybos. Ir šis Pentagono biudžetas yra aiškus to patvirtinimas“, – reziumavo laidos svečias.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(2)
(39)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: