[ŽT] „Gali tuoj nebelikti NATO.“ Europos lyderiai skelbia naują aljansą (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-02-20 11:47
Ok, reikia naujo susitarimo tarp saliu, tam atvejui, jei JAV išstoja su Trumpu. Geriau kazka daryt, nei buti pastatytiems pries faktą. Bet mums ragas tokiu atveju, jei taip atsitiks. Europa, be JAV nepasiruošusi mūsų apginti, nei politiškai, nei karine prasme, nei vienumo. Nebent Rusija nusilps ir ES gaus laiko arba su Putinu kažką padarys kažkas.
kestutisz 2024-02-20 13:08
Geresnių idėjų pufaikinas net susvajojęs nebūtų kaip kad visokie (lyg ir) mūsų pusės politikieriai. UN - butaforija nuo gimimo, rimtas oponentas NATO - išskaidytas. Gyvenk ir žvenk, t.y. daryk pasaulyje ką nori. Kaip tik planas turi būti kaip iš UN išvis arba išmest, arba atimt veto teisę, o jei neina - išeiti visom civilizuotom valstybėm ir sukurti UN2 ir ten jau derinti politinius beigi karinius reikalus tarp cvilizuotų šalių.
tadis 2024-02-22 07:15
Nezinau ar bus Trampas vel prezidentu, bet yra moteris Kamala Haris, ji perims estafete po Bideno. Jei aliansas skils jis taps silpnas, tai net tuo geriau rusijai praryti mazas tauteles viena po kitos. O kadangi Amerikos biudzetas ne Trampo kisene tai gali primazint tona isreiksdamas dziungliu desnius kad nerems, nesius ginklu, negins. Dviveidiskumas Amerikos padet Izraeliui kai arciau yra Ukraina
immortallt 2024-02-22 08:37
Baik tą tryzną leisti. Apsigintų ta Europa nuo maskolių be bėdų. Patirtų didesnius nuostolius nei su JAV, bet apsigintų. Ar matei ES šalių laivų palei Ukrainos krantus medžiojančius maskolių laivus? Ne. Ar matei ES naikintuvus priešpastatytus maskoliams? Ne. Ar matei naujausius tankus/šarvuočius priešpastatytus maskoliams? Irgi ne. Matei didžiąją dalimi šlamštą atiduotą ukrainiečiams, su kuriuo sustabdė ir sunaikino tai ką maskoliai turėjo moderniausia. Liko antrojo pasaulinio karo šlamštas. Dviveidiškumas padėti Izraeliui? Izraelis yra dėl JAV. JAV valdžioje daug žydų. Čia net klausimo nebuvo, ar padės.