„Putinas pasakė – pralaimėjus Ukrainai, JAV iškart bus įtrauktos į karą“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2024-02-21 15:25
Žinai sakoma kai tyli žmogus protingesnis atrodo. Trumpo žinutė: neisim gint tų kurie neskiria 2%. Tavo pasisakymas yra radikalesnis nei trumpo pareiškimai. Susimąstyti žmogau turi ką sakai...
donatasv 2024-02-21 15:30
Ir kaip tokio tipo apklausa įtakoja JAV konstituciją? Kurioje aiškiai apibrėžta ko reikia, kad viskas suktūsi? Trumpas iki tiek stiprus lyderis, kad kritikos gauna net nuo savos partijos? Jei nori tikro lyderio tai jis turi vienyt visus parlamente. Arba putinas kuris vienija jėga.
mixed 2024-02-21 15:38
prie kurios sienos, kurioje vietoje telkia karius?
Magnus 2024-02-21 16:43
O tu ėmei ir patikėjai ką trumpas sakė. Jam tik savi interesai svarbūs. Beto jei ateis kokių žinių iš putino, tai jis gali pasakyti jog 3% reikia, kad gintume ir kas tada. 2% nėra "Strict requirement" o tik rekomendacija NATO šalims.
donatasv 2024-02-21 18:01
Tai gali pareikalaut ir 10. Čia galim prisigalvot, kad ryt ateiviai iš kosmoso atskris ir nukals JAV, o ką tada? Galų gale rusijos jėga ant popieriaus, o su tuom gali tik garsiai rėkt. Grėsmės faktas nėra ignoruojamas, nuo 300 milijardų investicijas į kariuomenes nato valstybės pakėlė iki 6000milijardų be JAV. Rusas kaupe tik partemtą metalo lauža iš Ukrainos. Taip kad jeigu kada nors bus pajėgi pult ES rusija tai trumpo jau baltuosiuose rūmuose nebus.
Magnus 2024-02-21 18:22
Tai vyksta jau dabar. O ne po 15metų kai trumpas bus kalėjime ar miręs.
donatasv 2024-02-21 18:27
Nu celofanas tv kaip tamsta tikrai nežiūriu. Tai jei tai skaitoma niekuo nesidomi tai matyt turiu kuom pasidžiaugti. Faktais ištrauktais iš lempos manęs nesudominsi.
Magnus 2024-02-22 10:03
Faktai ištraukti iš straipsnio po kuriuo komentuoji. Atsimerk celofane.
immortallt 2024-02-22 10:45
Kokiais faktais?
Magnus 2024-02-22 12:05
donatasv 2024-02-22 13:09
Tarp to ką putinas pasakė ir kas vyksta yra didelė praraje. Išdėstė putinas visą rusijos istoriją, negana to pridėjo "galybę faktų" savo nuožiūra, kurias pasigauna celofanų tv žiūrovai ir paskui kuria pinkio ir makaulės istorijas kaip bandoma užkariaut pasaulį... pas tave tokių "faktų" pilna be jokios logikos dėstomų nesąmonių. Koks trumpas geras žmonių lyderis ir t.t.
Magnus 2024-02-22 13:44
Tai ne putino žodžiai. perksaityk straipsnį ir pažiūrėk tą video. Nikki Haley sako jog reikia ginti ukrainą, nes ji žino jog putinas puls lenkiją ir baltijos šalis prie kurių sienų dabar yra renkama armija, kaip buvo prieš karą su Ukraina. Ji piktinasi, kad tas narcizas trumpas nesupranta bei ignoruoja šią grėsmę, o Bidenas per mažai apie tai kalba. Karas prieš Lietuvą ne po 15metų o po metų ar greičiau, priklausomai ar banditas trumpas bus išrinktas prezidentu.
donatasv 2024-02-22 14:28
Obama kažkada labai tiksliai išpyzdavojo trumpą. Dėjo ant stalo savo gimimo liudojimą nes trumpas viešai įrodinėjo, kad Obama gimė kažkur tai afrikoje ir negali būt JAV prezidentu, ir pasakė. Štai įrodymas, kad aš gimiau JAV, o trumpas gali toliau eit aptarinėt JAV nusileidimą mėnulyje. Per vis šitą laiką "rusas puola" iki tiek išsigimė, kad tuoj pradės rėkt puls vakar. Kaip ir mūsų pokalbis pradėjome nuo vieno nukrypome į kitą, tada šokai atgal ir nieks nesuprato ką norėjai pasakyt. Rinkimų akivaizdoje imt viską už gryną pinigą? Kada kiekvienas iš savęs stato macho? Sutirština spalvas visur kur tik gali... užtenka pažiūrėti į tai kas vyksta realybėje ir suprasi, kad ruskis ne kyborgas, technikos neišgimdys, vienur mes karą atbėgs čia, nu taip nebūna. Susidėliok faktus, įsijunk logiką jei dar tokia yra. Pats faktas, kad nepaėmė Ukrainos, o čia ateis ir ištaškys ES? Ar logiškai skamba? Europa nieko nedaro dėl savo gynybos ar logiškai skamba? SSRS galybės seniai nėra liko tik išvogta armija, besilaikanti ant snarglių kuri traukia visas ssrs šaltojo karo laikais sukauptas atsargas atnaujina ir taip kamšo skyles fronte. Atnaujona nuo tankų iki sviedinių. Tai nėra gamybos užkėlimas tai yra gamybos imitacija. Ukraina šioje vietoje pati prisižaidė įrodinėdama ES kaip jie čia žlugs kritus Ukrainai, tik Ukraina gali rusą sustabdyti ir panašiai. Europa pagavo žinutę? TAIP! Europa suprato ką reikia daryt? TAIP ginkluotis! Ukraina gavo ko siekė? Ne nes europa ne juokais išsigando ir pradėjo šaltajį karą 2. Lansbergio išsišokimas "Rusas puola" tai puikiai atvaizduoja, kai visi politikai trukčiojo pečiais ir klausė, o kas pasikeitė? Ką praleidome? Pasikeitė tik viena rinkimai artėja.
immortallt 2024-02-22 15:28
Kažkieno teiginys niekada nebuvo ir nėra faktas. Net jei maskoliai paims Ukrainą, kol neužpuls Baltijos šalių, tol teiginys, kad puls, yra geriausiu atveju prognozė, ne faktas. Faktu patampa, kai jau užpuolė. Pasikeitė viena, niekas nebeplanuoja energetikos sistemų išlaikant priklausomybę nuo maskolių. Dingo bet kokie būdai vystyti gamtinių dujų vartojimo infrastruktūrą, pilkas vandenilis ir t.t. Didėja kariniai biudžetai. O "maskoliai puola" labai pasiteisino. Nebūtume turėję gamtinių dujų terminalo, būtume tylėję, kad tik dujų neužsuktų. Žiū dar būtume ir pradėję aiškinti, kad nereikia paramos Ukrainai, kad čia ukrainiečiai užpuolė ir t.t., nes jei dujas užsuka, kai neturi kito šaltinio dujų, tau ragai. Neturi ne tik šilumos, bet ir elektra apsirūpinti tampa tikras iššūkis. Tenka raukti gamybą, riboti tiekimą.