[ŽT] O kas čia? Šiaurės Korėjos raketose aptikta nemaloni staigmena  ()

Rusija nėra tokia galinga, kokia manė esanti, todėl dabar pasikliauja Šiaurės Korėjos ginkluote, kad galėtų toliau atakuoti Ukrainos miestus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bent viena iš Šiaurės Korėjos raketų, panaudotų Rusijos kare prieš Ukrainą, „negalėjo būti surinkta anksčiau nei 2023 metų kovą“. Be to, Šiaurės Korėjos raketų nuolaužose rasta komponentų iš JAV ir Europos kompanijų, rašo „Conflict Armament Research“.

[Naujiena!] Kuponas+EU. Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti gausybę skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol E18 Pro“)
5241 3

Ką tik pasirodžiusios rinkoje

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

Papildomai nuolaidų kuponas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Britų „Conflict Armament Research“ ištyrė 290 sausį Charkive rastų Šiaurės Korėjos balistinių raketų nuolaužų gabalų. 75% tirtų raketų komponentų turi amerikietiškų šaknų, dar 16% yra susiję su Europoje registruotomis įmonėmis. Like 9% komponentų yra iš Azijos įmonių. Tie komponentai iš esmės sudaro raketos navigacijos sistemą, kuri buvo surinkta Šiaurės Korėjoje.

 

Tai, kad raketos naujos, savaime nieko nereiškia. Na, išskyrus tai, kad Šiaurės Korėjos raketų pramonė gyva ir dirba. Nereikėtų manyti, kad tai reiškia, kad Šiaurės Korėja neturi atsargų, todėl atiduoda naujas raketas.

(16)
(64)
(-48)

Komentarai ()