[ŽT] „Begalinis vilkstinių srautas.“ Beprotiška. 500 vienetų. Ką Rusija ištempė iš Avdijivkos (Foto, Video)  (2)

Rusų vilkikų vilkstinės iš Avdijivkos gabeno apdegusią karinę techniką visą dieną. Technika buvo išsiųsta perdirbti į Mariupolį, Donecko sritį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos ginkluotosios pajėgos išveža sudegusią karinę techniką iš užgrobtos Avdijivkos. Apie tai praneša partizanų judėjimas „Ateš“.

„Ateš“ fiksuoja šimtų sudegusios įrangos išgabenimą iš Avdijivkos“, – rašoma pranešime.

[Vokietija] 2 kartus pigiau nei Lietuvoje buitinis aliejaus spaudimo presas: šaltas ir karštas spaudimas,℃ valdymas, 820W galia ir didelis našumas - ribotas kiekis („RG-312“)
6820 3

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Visą dieną pogrindžio agentai stebėjo „begalinį srautą“ transporto vilkstinių, kurios greičiausiai iš Avdijivkos į Mariupolį vežė sudegusią karinę techniką utilizuoti. Priešo kolonas lydėjo Rusijos Federacijos FSB civilinės transporto priemonės. Partizanai pastebėjo ZIL, KamAZ, pėstininkų kovos mašinas, šarvuotus transporterius ir tankus.

 

„Pažymėtina, kad jei mūsų agentai sugebėjo suskaičiuoti apie 500 degusių transporto priemonių, kiek jų liko mieste ir laukuose prie Avdijivkos, galima tik spėlioti“.

„Ateš“ pabrėžė, kad, sprendžiant iš tokios rusiško metalo laužo krūvos, galima suprasti „siaubingus Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostolius“ per šturmą, pasižymėjusį proveržiu „ant mėsos ir metalo“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(217)
(15)
(202)

Komentarai (2)