„Paskutinis dalykas, kurį pamato okupantai.“ Ukrainiečiai sukūrė savo F-16 (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Senas kareivis 2024-02-21 22:54
Tai štai kam reikalingos tos dratos priešais galvutę. Malačiai, ukrainiečiai. Mačiau daugybę vaizdo įrašų su šitokiais laidais. Nesupratau, kam jie reikalingi. Dedu pliusą. O tie, kurie parašė, kad neverta skaityt, eikite š. Jums t.lt trūksta technologinių straipsnių? Prašom. Bent jau vieną turite. O tie, kurie minusavo šitą straipsnį, įdomu, ką jie veikia gyvenime. Ar jie sugalvotų va tokį vat dalyką. Ar tik ne ruskiai t.lt sulindo?
mindaugas.vaitiekūnas 2024-02-22 00:03
Gali ir analinį vibruojantį kamštį vadinti technologija ar kokią "išsidulkink iki mirties" kėdę. Tipo būtų verta dėmesio, ane? Didžioji dalis straipsnių yra apie karą. Ir tai yra esminis dalykas - tai veikia lygiai taip pat kaip ta RU propaganda. Šitas šūda tavęs nei protingesniu, nei geresniu nepadarys - tu tiesiog imi garbinti priešo mirtį. Ir priešu vadini bet ką, kas po RU vėliava. Nors asmeniškai nepažįsti nei vieno iš tų žmonių - tu tiesiog juos demonizavai pagal tau įskiepytą šabloną. Dar karo pradžioje kolega bendravo su vienu biču, grįžusiu iš UA. Tai tas ten rodė video kaip RU karo belaisviams tie patys ukrainiečiai peilius į akis smaiksto, kas yra tarptautinės teisės pažeidimas. Esu įsitikinęs, kad dauguma t.lt skaitytojų tokį elgesį pateisintų, nes gi anie nusipelnė taip mirt Karas yra verslas! Jei tai būtų tikra kova už išlikimą (pvz. žemę užpuola ateiviai), tai nebūtų jokių taisyklių - jokių tarptautinių susitarimų. Kadangi taisyklės yra, tai suprask, kad esi tiesiog įrankis to, kas tą verslą daro. Bet kai puola tave, manau gintis būtina. Tačiau kaip auka savo žemėse naudočiau visas įmanomas priemonės - px man būtų tos taisyklės. Tikslas būtų išgyventi, o ne kažkam įtikti.
donatasv 2024-02-22 02:26
Neminusavau straipsnio bet čia tai skėliai baerį Elementarus užtrumpinimo triukas šeis laikais jau niekam nėra naujiena ir realiai tokį sugalvot galėtų ir penktokas. Tikriausiai nuspaudus šviesos jungiklį namuose kiekvieną kart surinki eureka, tebūnie šviesa ar kažką panašaus? Eidamas skaityti knygą kartoji nu čia tai technologija
mixed 2024-02-22 08:33
prajuokino lol
Senas kareivis 2024-02-22 09:14
,,формирование у личного состава ненависти к противнику". Tuo ruskyne užsiima ne vien karininkai kariuomenėje, bet ir sumauti ruskių propokandonai. JIe siepija neapykantą visiems vakariečiams. O ta rusiška citata paimata iš ,,Россия (СССР) в локальных войнах и вооруженных конфликтах второй половины XX века". 2000 metų leidimas. Worde 423 puslapis. Paskaityk, kai turėsi laiko. Pamatysi, kas yra propaganda. Toleranciją palik vienuolėms ir kunigams. Priešą reikia demonizuoti. Reikia nekęsti. Peace.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-02-22 19:17
Sakiau tai ne kartą ir dar kartą pasakysiu: priešas yra mafija, paėmusi valdžią Rusijoje, o ne tie, kurie su įremtais šautuvais į nugarą vejami į frontą! Demonizuot lengva! Lietuvoj pilni kalėjimai tų demonų, tai galim imti, kad visi lietuviai by default tokie, tame tarpe ir aš, ir tu. Tai kaip čia mes tokios padugnės nenusipelnėme mirties? Nes gi pats matai ką tie lietuviai daro: žudo, vagia vaikus, prievartauja ir apiplėšinėja. Gi lietuvių darbas! Sudegint visą šalį (pagal tavo gyvenimo sampratą)!!!
Hmz 2024-02-23 00:24
Tai papasakok, į ką tu šaudysi karo atveju - į Putiną su jo mafija ar sakytuosius ivanus su automatais.