Indija su Kinija kaip tarpininkės. Planuotos slaptos JAV ir Rusijos derybos  ()

Nors JAV ir Rusijos santykiai toli gražu nėra patys geriausi, šalys vis dar kalbasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV prezidento Joe Bideno administracija bandė pradėti slaptas derybas su Rusija dėl kosminių branduolinių ginklų, siekdama įtikinti Rusiją atsisakyti šios programos, praneša „Politico“.

Teigiama, kad JAV pareigūnai plačiai neatskleidė informacijos apie Rusijos bandymus kurti kosminę ginkluotę, nes Bideno administracija bandė pradėti derybas. JAV pareigūnas, susipažinęs su šiuo klausimu, „Politico“ žurnalistams pažymėjo, kad aukšto rango JAV žvalgybos ir administracijos pareigūnai susisiekė su Rusija, taip pat su Indija ir Kinija kaip potencialiais tarpininkais. Tai įvyko dar tada, kai JAV turimą informaciją apie Rusijos kosminę ginkluotę laikė paslaptyje.

[Naujiena!] Kuponas+EU. Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti gausybę skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol E18 Pro“)
5241 3

Ką tik pasirodžiusios rinkoje

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

Papildomai nuolaidų kuponas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

„Administracija buvo susirūpinusi, kad jei programa taps plačiau žinoma Kongrese ar visuomenėje, ji gali sužlugdyti pastangas priversti Rusiją atšaukti šiuos bandymus“, – teigiama straipsnyje. Dar viena administracijos nerimo priežastis – šaltinis, informavęs JAV apie Rusijos norą kariauti kosmose, gali išnykti, jei bus atskleistos žvalgybos informacijos detalės.

 

Tačiau, atrodo, jokios derybos neįvyko, nes informacija apie Rusijos norą galingais energijos impulsais naikinti palydovus buvo paskelbta viešai.

(5)
(26)
(-21)

Komentarai ()