[ŽT] 6 000 naikintuvų. JAV turi galingą pagalbos Ukrainai šaltinį  ()

Nors politikai JAV klumpa bandydami patvirtinti pagalbą Ukrainai, yra nepanaudotų resursų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų publicistas Andrejus Piontkovskis, gyvenantis JAV, teigia, kad dabar aktyviai diskutuojama dėl senų nenaudojamų ginklų ir amunicijos, kurie tiesiog guli JAV sandėliuose. Visa tai galėtų būti perduota Ukrainai. „Ši pagalba nereikalauja papildomų išlaidų ir netgi palengvina JAV biudžetą, nes nebereikia tiek lėšų pertekliniams ar nebenaudojamiems sviediniams saugoti“, – sakė Piontkovskis.

[PAPILDYMAS rekordine kaina+Vokietija] Geriausios kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai (Video, „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“)
4365 1

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Tuose sandėliuose yra ne tik amunicijos, bet ir F-16 naikintuvų. „Iš viso tokių naikintuvų sandėliuose yra apie 6 tūkstančiai ir jie visi yra pertekliniai, nes NATO šalys atnaujina savo karo aviaciją naujesniais modeliais“, – pažymėjo Piontkovskis. Tiesa, jie Ukrainai nebus perduodami. O štai paprastesni ginklai ir amunicija galėtų prisidėti prie Ukrainos gynybos.

 

JAV politikai Kongrese diskutuoja dėl karinės pagalbos Ukrainai finansavimo. Sprendimo kol kas nematyti, o Ukrainai trūksta amunicijos.

(87)
(6)
(81)

Komentarai ()