[ŽT] „Niekas nežino, ką su juo padarė.“ Lavrovas rado netikėtą Navalno nužudymo kaltininką  ()

Kremlius norėtų pamiršti, kad Aleksejus Navalnas apskritai egzistavo. Kaip pamiršo Jevgenijų Prigožiną, kuris turėjo šimtus tūkstančių šalininkų, bet buvo palaidotas visiškoje tyloje. Tačiau kol kas reti klausimai apie Navalną vis dar pasiekia valdančiųjų ausis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas tradiciškai bando atleisti Rusiją nuo atsakomybės už žmogžudystes – šį kartą Navalno. Dėl to jis kaltina Vokietiją.

Anot jo, niekas nežino, kas su opozicionieriumi buvo padaryta Vokietijoje, kur jis 2020 metais buvo gydomas nuo apnuodijimo. Vokietijoje buvo sužinota, kad jis buvo apnuodytas „Novičiok“. Pats apnuodijimas įvyko Rusijoje, bet Lavrovas teigia, kad Navalno sveikatai buvo pakenkta Vokietijoje.

[PAPILDYMAS rekordine kaina+Vokietija] Geriausios kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai (Video, „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“)
4365 1

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

„Jei kalbėtume konkrečiai apie Navalną. Niekas nežino, kas jam buvo padaryta Vokietijoje. Prisiminkite, kai jis lėktuve susirgo – lėktuvas buvo nutupdytas. Vokiečiai, sutuoktinės prašymu, paprašė jį skubiai išsivežti. Kai jis atsidūrė Vokietijoje, civilinė klinika nieko jame nerado, kuo mes buvome kaltinami. Jie pervežė jį į Bundesvero kliniką ir ten nustatė, kad jo kūne buvo rasta „Novičiok“, – pasakojo Lavrovas.

(3)
(37)
(-34)

Komentarai ()