„Ukrainai nenaudingi nei Trumpas, nei Bidenas“ (Video)  ()

Nei tikėtinas respublikonų kandidatas į prezidentus Donaldas Trumpas, nei dabartinis JAV prezidentas Joe Bidenas Ukrainai nenaudingi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai „24 kanalui“  sakė rusų publicistas iš JAV Andrejus Piontkovskis, pažymėdamas, kad D. Trumpo pergalė JAV prezidento rinkimuose 2024 metais būtų itin neigiamas atvejis Ukrainai. Tačiau J. Bideno sugrįžimas taip pat nėra geriausias pasirinkimas.

[Vokietija] 2 kartus pigiau nei Lietuvoje buitinis aliejaus spaudimo presas: šaltas ir karštas spaudimas,℃ valdymas, 820W galia ir didelis našumas - ribotas kiekis („RG-312“)
6819 3

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kaip pažymėjo A. Piontkovskis, J. Bidenas netaps ryžtingesnis, net jei laimės artėjančius JAV prezidento rinkimus. Jis taip pat atsives saujelę kairiųjų pažiūrų demokratų, kurie dažnai daro prieštaringus pareiškimus. Tiesa, dabar jie praktiškai nekreipia dėmesio į karą Ukrainoje, o domisi Izraelio konfliktu.

„Dabar jie labiau susiję su kova Izraelio fronte. Jie daro spaudimą J. Bidenui sustabdyti operaciją. Ir tai yra kapituliacija prieš „Hamas“, kuris įvykdė baisių dalykų. Tai reiškia atverti kelią visiems, kurie nori vykdyti genocidą“, – sakė A. Piontkovskis.

 

Ukrainai praverstų respublikonės Nikki Haley, nuosekliai remiančios Ukrainą ir aiškiai smerkiančios Rusijos veiksmus, pergalė rinkimuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(0)
(17)

Komentarai ()