[ŽTL] „Mes gynybai išleidžiame 3 % BVP“ nesustabdys Rusijos.“ Ką Lietuvai skelbia JAV generolas  (10)

Rusijos atakos atveju Lietuva turi būti pasirengusi gintis bent dvi savaites.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai teigia į atsargą išėjęs JAV kariuomenės generolas leitenantas Benas Hodgesas, kadaise vadovavęs JAV armijos daliniams Europoje.

Hodgesas penktadienį (vasario 23 d.) Lietuvos Seime vykstančiame Vilniaus saugumo forume pabrėžė, kad NATO sutarties 5 straipsnis, pagal kurį vienos valstybės narės užpuolimas yra viso Aljanso užpuolimas, nėra automatinis, nes jo įgyvendinimas reikalauja politinės valios.

[Vokietija+Kuponas] Net 830€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („TALLPOWER V2400“)
6353 2 1

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

LiFePo4, 2160Wh, 2400W, UPS, 13 jungčių ir kt.

Išsamiau

Kaip atkreipė dėmesį į atsargą išėjęs generolas leitenantas, tai reiškia, kad Lietuva turi būti pasirengusi gintis, kol atvyks pastiprinimas.

Greito dislokavimo pajėgos taip pat yra NATO doktrinos dalis, sakė Hodgesas ir pabrėžė, kad didelis ženklas ant sienos su užrašu „Mes gynybai išleidžiame 3 % bendrojo vidaus produkto“ nesustabdys jokios Rusijos karinės transporto priemonės.

 

Lietuvos Seimas organizuoja 9-ąjį Vilniaus saugumo forumą, kuriame pagrindinis dėmesys bus skiriamas bendrai NATO atgrasymo strategijai ir jos iššūkiams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(0)
(24)

Komentarai (10)