„Viskas juda karo link.“ Didžiulis konfliktas tarp Baltarusijos ir Lenkijos. Putinas grasina susidorojimu  ()

Lukašenka skelbia apie būsimą perversmą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijos ir JAV žvalgybos agentūros rengia provokaciją prieš lenkus, dėl kurios bus apkaltinta Rusija ir Baltarusija, nerimo Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka per susitikimą su nacionalinio saugumo sistemos valstybinių institucijų vadovybe, skelbia rusų portalas RBC.ru.

„Dar viena operatyvinė informacija. Cituoju pažodžiui (tai jau svarbu lenkams): „Lenkijos ir Amerikos žvalgyba rengia plataus masto provokaciją prieš civilius Lenkijos gyventojus, dėl kurios bus apkaltinta Rusija ir Baltarusija“, – pareiškė A. Lukašenka (cituoja BelTA).

[PAPILDYMAS rekordine kaina+Vokietija] Geriausios kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai (Video, „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“)
4373 1

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Jis taip pat sakė, kad Lenkijos valdžia bando užverbuoti aukšto rango Baltarusijos pareigūnus, kurie galės pakeisti „tichuškius“ ir „lachuškius“ (taip Lukašenka paniekinamai vadina demokratines jėgas ir opoziciją – red.). „Jie čia ieškos ir kurs naujus Vakarams lojalius ir efektyvesnius veikėjus. Bus naudojami visi metodai – nuo banalaus papirkinėjimo ir šantažo iki grasinimų jūsų ir jūsų artimųjų bei draugų gyvybei ir sveikatai“, – perspėjo valstybės vadovas.

 

Dar 2023 m. pavasarį A. Lukašenka pareiškė, kad Vakarų šalys ruošiasi įsiveržti į Baltarusijos teritoriją ir sunaikinti šalį. „Šiuo metu vyksta kažkokių pulkų, spalvų, legionų formavimas vėlesniam perversmui Baltarusijoje. Viskas juda karo link“, – tvirtino respublikos prezidentas.

Rusijos vadovas Vladimiras Putinas pažymėjo, kad „agresijos paleidimas“ prieš Baltarusiją reikštų agresiją prieš Rusiją. „Mes į tai atsakysime visomis turimomis priemonėmis“, – pabrėžė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(42)
(-38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: