[ŽT] Zelenskis kviečia Bideną ir Trumpą pamatyti karą  ()

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis paragino JAV prezidentą Joe Bideną ir buvusį JAV prezidentą Donaldą Trumpą apsilankyti Ukrainoje ir savo akimis pamatyti karo tragediją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Interviu „FOX News“ Zelenskis pabrėžė, kad toks vizitas padėtų JAV politikams suprasti, kas pradėjo šį karą ir kas vyksta aplinkui.

„Turime gražią šalį, bet karo metu vaizdas kitoks ir kitokie gyvenimai. Kandidatai [į JAV prezidentus. – red.] turėtų atvykti ir pamatyti žmones, tiesiog pamatyti juos gatvėse“, – pridūrė Zelenskis.

[PAPILDYMAS rekordine kaina+Vokietija] Geriausios kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai (Video, „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“)
4365 1

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Ukrainos prezidentas taip pat pakomentavo Trumpo pareiškimą, kad jis galėtų užbaigti karą per 24 valandas. Zelenskis pabrėžė, kad Trumpas „nepajėgtų išspręsti šios problemos, šios tragedijos“ ir pažadėjo buvusį prezidentą priimti vizitui priešakinėse linijose.

 

„Tegul viską paaiškina, papasakoja apie savo mintis, gal turi kokių idėjų. Aš nežinau. Jis matys, kas vyksta, ir tada, manau, persigalvos. Visi suprantame, kad šiame kare nėra dviejų pusių: yra tik vienas priešas, ir tai yra Putino pozicija“, – pabrėžė Ukrainos prezidentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(33)
(1)
(32)

Komentarai ()