[ŽT] Pagaliau! Navalno kūnas grąžintas motinai  ()

Rusijos opozicijos lyderis kalėjime mirė vasario 16 dieną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiandien, vasario 24 d., kalėjime mirusio Rusijos opozicionieriaus Aleksejaus Navalno kūnas perduotas jo motinai Liudmilai. Tai patvirtino jo atstovė spaudai Kira Jarmiš.

„Aleksejaus kūnas buvo atiduotas jo motinai. Labai ačiū visiems, kurie to prašė su mumis. Liudmila Ivanovna šiuo metu yra Salecharde. Laidotuvės dar planuojamos. Nežinome, ar valdžia leis su juo atsisveikinti taip, kaip to nori šeima ir kaip nusipelnė Aleksejus. Apie tai dar informuosime“, – rašė Navalno atstovė.

[PAPILDYMAS rekordine kaina+Vokietija] Geriausios kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai (Video, „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“)
4365 1

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Vasario 23 d. Jarmiš rašė, kad Tyrimų komitetas Navalno motinai pateikė ultimatumą – arba ji sutinka su slaptomis sūnaus laidotuvėmis, arba jis bus palaidotas kolonijos teritorijoje be jos. Ji pažymėjo, kad motina atsisakė dėl to derėtis. Neabejojama, kad Putino režimas nenori skambiu Navalno laidotuvių, baiminasi žmonių susibūrimų ir opozicionierių darbo pagerbimo. Ypač dabar, kai artėja Putino rinkimai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(44)
(2)
(42)

Komentarai ()