[ŽT] „Visiškas šūdas. Prakeikta fronto linija griūva.“ Tarptautinis legionas pakraupęs. Kas nutiko (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SPeed_FANat1c 2024-02-26 11:26
Kalbejau su berods italu pagal veliava slacke. Tai jis sako kas geriau - atiduot teritorijas ar kad zmones mirsta. Va taip matyt ir masto dayg kas is vakaru
Benediktas 2024-02-26 11:43
Paklausk, ar atiduotų 20% Italijos, jei būtų analogiška situacija ir mirtų italai.
Hmz 2024-02-26 13:22
Tiksliau, reiktų paklausti, ar atiduotų 20% Italijos kokiam nors Pol Potui, Idi Aminui ar panašiam diktatoriui. Su tais vakariečiais amžina bėda ta, kad jie įsivaizduoja, kad visos valstybės maždaug tokios kaip ir jų - demokratinės, su atitinkamomis teisėmis ir laisvėmis. Rusijos ir Ukrainos konfliktas jiems atrodo maždaug tarsi šiuolaikinių Vokietijos ir Austrijos karas dėl kokio nors rajono; būtent todėl jie ir įsivaizduoja, kad vietiniams gyventojams nėra didelio skirtumo, kurioje valstybėje jie atsidurs.
kionig 2024-02-26 20:51
Esmė tame, kad atidavus teritorijas - niekas nuo to nepasikeis ir situacija dėl žmonių mirčių nepasikeis. Paprasčiausias pavyzdys - 2014 paimtas Krymas ir Luhansko ir Donetsko dalys, o po 8 metų 1/3 Ukrainos. Iš esmės kacapams net nereikia tų žemių jie savų turi jų daugiau negu užtektinai. Jiem reikia vergų, vaikų, biorobotų ir t. t. kad tenkintų iškreiptas psichopatų užgaidas.
donatasv 2024-02-26 21:16
Viskas ko jiems reikia tai karo, kad pasinaudojus karine padėtim susidorotų ir užtildytų opoziciją. Zombių armija tik viso šito pasekmė.
Simplicity 2024-02-27 09:36
Nesuprantat jūs ruzzijos... Jei grįšim 100 metų atgal, į TSRS laikus, tai pamatysim jog vienintelė respublika, kuriai tai nebuvo okupacija, buvo ta pati rusijos socialistinė respublika. Visos kitos respublikos į šitą "sąjungą" buvo paimtos per jėgą. Dėl to, tik rusams TSRS griuvimas buvo ir yra didžiulė nelaimė ("tokią šalį sugriovė"), kai kitiems tai nepriklausomybės pradžia (bent toms respublikoms, kurios nebuvo įtrauktos į rusijos federacijos sudėtį). Tai va, 100 metų rusus zombino, kad dėl visų jų problemų kalti fašistai, Europa, NATO su JAV priešakyje. Tūlas ruskis su guminiais kaliošais eina į apkasus mirt, nes motulė rusija pavojuje- taip jam sako visi vietiniai tv kanalai. Tie ruskiai, kurie ėjo užsidirbti, tai didžiąja dalimi jau pasibaigė, nes dabar vežasi visokius nepaliečius, afrikiečius ir iš lotynų Amerikos. Galintys ir norintys priešintis režimui jau išžudyti arba susodinti į kalėjimus. Vienžo- dabartinė rusija, tai Orvelo 1984. Na, o Vakarai užsiėmė multikultūriškumu, lgbtq reikalais, žaliuoju kursu ir tvariu ekonomikos augimu. Jiems Ukraina toli, ukrainiečiai jiems, tai tie patys rusai, tik iš kito kaimo. Senoji Europa (viskas į Vakarus nuo Lenkijo) nėra rimtai nusiteikusi padėti Ukrainai. Ukrainos klausimas jiems yra nepatogumas, trukdantis toliau daryti pinigus naudojant pigius rusiškus resursus. Dėl to visos tos pagalbos ir įsipareigojimai vėluoja mėnesiais ar metais. Bijau, kad jei ruskis savo haubicas atsuktų į Vakarų pusę, tai rusas bendru kolektyvo sutarimu būtų pradėtas stabdyti likus 50 km iki Vokietijos sienos. Tada, po gilaus JT susirūpinimo, poros rezoliucijų, dalies rusijos ambasadorių ir kelių notų išsiuntimo, visi sutartų jog Rytų Europa gali ateinančius šimtą metų pabūti rusijos federacijos sudėtyje, nes ne taip seniai ten buvo, mentalitetas tas pats ir t.t. Vėl Europoje įsivyrautų taika ir ramybė, upėmis tekėtų pigi rusiška nafta, dujos, mediena su metalais ir kitas pigus rusiškas gėris. Gaila, bet gyvenam tokiais laikais, kai globalios korporacijos su savo pelnais ir interesais yra aukščiau valstybės- daroma viskas, kad tik didieji nenukentėtų. Jau "136-as" sankcijų paketas, bet rusiškos žaliavos kaip plaukė į Europą, taip ir toliau plaukia, o rusiškuose ginkluose pilna vakarietiškų komponentų:) Visi viską mato, viską žino, bet nieko negali (t.y.,- nenori) padaryti.
SPeed_FANat1c 2024-03-23 23:49
juoda geltona raudona, pasirodo belgijos veliava. Paklausiau, jo, ziuriu ka atrasys. Na nzn kas ten tokie yra per Pol Potas ir kiti, tiesiog sakau kas butu jei kaip nors atsitiktu kad rusas uzpulta ta Belgija.
SPeed_FANat1c 2024-03-24 10:32
Atrase: "To be fair we’re not very loyal You can have it"
Hmz 2024-03-24 12:30
Kamon, gėda nežinoti. Buvo tatai išmintingas ir dievotas vyras, išskerdęs apie ketvirtadalį Kambodžos gyventojų, kad netrukdytų kurti šviesios ateities pagal jo idėjas. Labai rūpinosi žmogus darbo žmonių laime, nu.
SPeed_FANat1c 2024-04-17 12:21
nu jo, bet db reik ieksot tos temos tam chate, kad paklaust bet realiai kazka is tu dvieju, jei ruskiai gali gyvent diktaturoj, tai ir jis matyt gali. Bet gali ir i kita sali vaziuot, kas jam ten. Nebent ruskiai uzdarytu sienas. Del Pol Poto - kodel geda. Nieks apie ji nesneka. Tu esi pirmas kuris tai paminejo. Plius ta kambodza, kitas pasaulio galas, nekelia mum gresmes, tai kaip ir px.
immortallt 2024-04-17 12:41
Šiaip nėra tokios alternatyvos, kad atiduoda dabar užimtas teritorijos ir nebėra žūčių. Realus rezultatas, jei atiduoda teritorijas - tolimesnis genocidas užimtose teritorijose (o dar pareikalautų ir daugiau teritorijų), bei po kelių metų atstačius karinius pajėgumus trečias užėjimas. Lygiagrečiai, tada greičiausiai dar ir Kinija pradeda savo imperialistinį žygį. Gi jei paimsi ginklu, tai po to vakarai leis įteisinti užimtas teritorijas.