Navalno kūno odisėja baigėsi. Kas toliau  ()

Mirusio Aleksejaus Navalno kūnas po ilgo erzinimo, ultimatumų ir grasinimų pagaliau perduotas jo motinai. Putino režimo auka greitai galės atgulti amžinojo poilsio. O kas toliau?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Navalno atstovė spaudai Kira Jarmiš teigia, kad kol kas nežinoma, ar Kremlius netrukdys rengti laidotuvių ir atsisveikinti su Navalnu taip „kaip nori šeima ir nusipelnė Aleksejus“.

Navalno fondo vadovas Ivanas Ždanovas padėkojo visiems, reikalavusiems, kad Aleksejaus Navalno kūnas būtų perduotas jo šeimai. „Labai ačiū. Ačiū visiems, kurie rašė ir įrašnėjo vaizdo žinutes. Manau, Aleksejus pasakytų, kad tai buvo teisingas dalykas. Aleksejaus Navalno kūnas buvo atiduotas jo motinai“, - sakė Ždanovas.

Anksčiau Ždanovas treigė, kad tyrėjai iškėlė keletą sąlygų, su kuriomis Navalno mama Liudmila turėtų sutikti, kad atgautų sūnaus kūną. Buvo teigiama, kad viešų laidotuvių negali būti. Navalno mama su jokiomis sąlygomis nesutiko, bet, matyt, šios istorijos viešumas privertė institucijas grąžinti kūną. Dabar planuojamos laidotuvės.

[Naujiena!] Kuponas+EU. Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti gausybę skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol E18 Pro“)
5241 3

Ką tik pasirodžiusios rinkoje

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

Papildomai nuolaidų kuponas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Ko galima tikėtis? Kremlius ir valstybinė žiniasklaida bandys apsimesti, kad Navalnas neegzistavo. Taip jau nutiko su Prigožinu, kuris toli gražu nebuvo opozicionierius, bet turėjo didelį šalininkų būrį ir išdavė Putiną. Prigožinas buvo palaidotas visiškoje tyloje. Navalno aplinka gali suorganizuoti viešas dideles laidotuves, bet joms, tikėtina, trukdys valstybinės institucijos. Galima tikėtis papildomų renginių mieste ir tariamai su jais susijusių eismo suvaržymų. Arba atviro trukdymo. Žmonės po laidotuvių greičiausiai bus išsklaidyti, skelbiant, kad dideli susibūrimai yra uždrausti. Svarbiausia bus tai, kad žiniasklaida tai visiškai arba beveik visiškai ignoruos, kad atidžiai Navalno istorijos nesekantys rusai nesusidarytų įspūdžio, kad visuomenėje yra kitokių nuomonių ir lūžių.

(26)
(2)
(24)

Komentarai ()

Susijusios žymos: