[ŽT] „Mes žinome, kaip jis iš tikrųjų mirė.“ Ką skelbia Budanovas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2024-02-25 21:07
- Kai ilgą laiką gyveni stresinėje būsenoje, ilgainiui imuninė sistema pradeda kovoti su pačiu organizmu, nes ji nesupranta kas yra kenkėjas. - Apie tariamą priešą, formuojasi kraujo krešuliai (imuninės ląstelės atakuoja kenkėją jį apsupdamos), kurie gali sukelti insultą, širdies smūgį, organų nepakankamumą - priklausomai nuo to kur jis susiformuoja. - Tikriausiai tas krešulys buvo ilgą laiką, prie blogos savijautos jis ilgainiui priprato ir gyveno iki ribos kai kraujagyslėss krešulio vietoje tiesiog plyšo. - Prasidėjo vidinis kraujavimas ir visos su tuo susijusios pasekmės. - Jo net nuodyti nereikėjo - aplinka jį pražudė.
Treisonas 2024-02-26 20:12
Aha patikėjau, būtent tą dieną, išvežtas irgi atsitiktinai, kūnas slėptas savaitę irgi šiaip sau, baik rašyti pasakas, nesakau, kad tai ką parašiai apie krešulį nėra tiesa, bet šiuo atveju, tai tiesiog aklumas žmogau, putinas apdovanojo jį prižiūrėjusius, nebent už tai kad tą "krešulį" sukurtų savomis rankomis. Naciai žudė ir žudo visus kurie jiems stoją skersai kelio, arba yra nepalankūs.
vanduo4 2024-03-03 12:56
Čia tu rašai pasakas. Jis galėjo pats numirti be jokios pagalbos dėl paprasčiausių gyvenimo sčlygų. O paskui viską darė pagal situaciją, kad paruošti legendą ir pan. Apie krešulį viskas yra tiesa - tai medicinėmis žiniomis grįsta prieaida, o ne fantazijomis. Va kaip jis ten atsirado - reikia įrodymų. Kokie dar naciai RUsijoje? Ką rūkai?