„Tai labai, labai blogai.“ JAV stabdo žvalgybos duomenų perdavimą Syrskiui. Kas nutiko (Video)  ()

Svarbi informacija Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jurijus Švecas skelbia svarbią informaciją ukrainiečiams: „Pagal darbo su įslaptinta informacija protokolą JAV sustabdė žvalgybos duomenų perdavimą aukščiausiai Ukrainos vadovybei iki tol, kol bus visiškai baigta naujų informacijos gavėjų patikrinimo procedūra, įskaitant vyriausiąjį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadą Syrskį ir naują generalinio štabo viršininką. Dar tik to betrūko. Tai labai, labai blogai. Lauksime.“

Šveco įvykių analizę galite rasti vaizdo įraše „YouTube“.

„Buvote perspėti, jei neklausėte, tai turėkite. Aš matau tokią situaciją (tai mano neoficiali nuomonė) dėl veiksmų, susijusių labai įslaptinta informacija, jei amerikiečiai ir britai turi tam tikrą informaciją, kurios pagrindu jiems reikės imtis kokių nors veiksmų, tai jie imsis šių veiksmų patys“, – savo prielaidą išreiškė Jurijus Švecas.

 

Kartu karo analitikas pažymėjo, kad pati Ukraina negalėtų suorganizuoti ir įvykdyti Rusijos A-50 naikinimo operacijos be sąjungininkų žvalgybos informacijos.

„Ten buvo kažkas, ką net sunku įsivaizduoti, tai yra šis A-50, kuris turėtų būti Rusijos kosmoso žvalgybos „akys“ ir „ausys“, jis buvo apakintas ir visiškai nieko nematė, kur yra, kas vyko, todėl iš esmės jis galėjo būti numuštas bet kuo“, – paslaptingą A-50 likvidavimą paaiškino ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(157)
(33)
(124)

Komentarai ()

Susijusios žymos: