„Laukia didžiulis sukrėtimas.“ Z-pulkininkas skelbia „specoperacijos“ žlugimą  (3)

„Švęsti nėra ko, o „specoperacija“ atsidūrė pozicinėje aklavietėje.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antrųjų karo su Ukraina metinių proga buvęs Valstybės Dūmos deputatas ir Z-patriotas Viktoras Alksnis susumavo rezultatus. Jis pareiškė, kad „specoperacija“ žlugs, ir užsiminė apie neišvengiamą Rusijos Federacijos žmonių sukilimą.

Šį drąsų pareiškimą Alksnis paskelbė savo „Telegram“ kanale, praneša Dialogue.UA.

Z-pulkininkas atkreipė dėmesį į tai, kad Rusijos Federacijos valdžia ir propaganda labai santūriai komentavo  „specoperacijos“ metines.

„Sprendžiant iš to, kad šiuo klausimu oficialių pranešimų apie pergalę nėra, net Kremliuje supranta, kad švęsti nėra ko, o „specoperacija“ atsidūrė pozicinėje aklavietėje, išeities nematyti“, – rašė Alksnis.

Pirmasis ir esminis „specoperacijos“ rezultatas, jo teigimu, yra tai, kad Rusija per dvejus metus nesugebėjo pasiekti nė vieno Kremliaus užsibrėžto tikslo. Be to, situacija tik pablogėjo, nes dabar puolamos net tarptautiniu mastu pripažintos Rusijos Federacijos teritorijos, per kurias nuolat skrenda dronai ir raketos.

Antrasis dvejų metų „specoperacijos“ rezultatas: buvo atskleista tiesa apie tai, kad Rusijos kariuomenė silpna. Prieš karą Rusijos valdžios teigė, kad ginkluotosios pajėgos buvo perginkluotos daugiau nei 80 proc. Tai netiesa, kariai priversti fronte kovoti su pasenusiais ginklais.

 

Trečiasis rezultatas, tikina Alksnis, – dėl užsitęsusio karo Rusijos visuomenėje didėja nuovargis ir nepasitenkinimas. Tai, perspėjo Z-patriotas, gali baigtis sukilimu, rusų „laukia didžiulis sukrėtimas“.

„Vykstant karo veiksmams rusai gvildena klausimus „kas kaltas?“ ir „ką daryti?“, o kai tokie klausimai užvaldo Rusijos mases, situacija baigiasi didžiuliais sukrėtimais. Tai aiškiai parodė daugiau nei šimtmečio senumo įvykiai“, – rašė jis .

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(5)
(118)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: