„Visiškai slapta bazė rusų panosėje.“ Netikėta žinia. Perimami Rusijos generolų įsakymai  ()

„The New York Times“ straipsnyje rašoma apie slaptą itin didelės reikšmės požeminį bunkerį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV jau 10 metų palaiko slaptą bendradarbiavimą su Ukrainos žvalgyba, kuris dabar yra itin svarbus. Padedama JAV Centrinės žvalgybos agentūros, Ukrainos žvalgyba palei sieną su Rusija, pačioje jos panosėje, įkūrė 12 pažangių operatyvinių bazių, kuriose renka žvalgybinę informaciją Rusijos teritorijoje ir valdo agentų tinklą.

Viename iš visiškai slaptų požeminių bunkerių Ukrainos kariškiai klausosi Rusijos vadų pokalbių ir stebi priešo žvalgybos palydovus, rašoma „The New York Times“ straipsnyje. 

Tvirtas kaip tankas, stilingas, įspūdinga kobalto baterija, 70 sporto režimų, puikiai veikia ir geros kainos. Rekomenduoju (Foto, Video, „Kospet Tank T2“ apžvalga)
11156 6

„Kospet Tank T2“ - vienas naujausių ir pačių geriausių šios kompanijos išmaniųjų laikrodžių, kokius esu bandęs. Karinio tvirtumo, labai puikaus dizaino ir vartotojo sąsajos, įspūdinga kobalto baterija, daugybė ir tiksliai matuojamų sveikatos rodiklių, sporto režimų, sklandus veikimas, šauni APP ir nuostabiai gera kaina.

Išsamiau

Straipsnyje pažymima, kad šią bazę visiškai finansavo Centrinė žvalgybos agentūra.

Kijevo ir Vašingtono bendradarbiavimas žvalgybos srityje yra labai svarbus Ukrainos gynyboje kare su Rusija. JAV iš savo pusės teikia žvalgybinę informaciją su raketų atakų taikiniais, stebi Rusijos karių judėjimą ir prižiūri šnipinėjimo tinklus. 

 

Padedant CŽA ir Britanijos MI6, Ukrainoje sukurta sukarinta Penktoji valdyba, kuriai pavesta vykdyti operacijas Rusijos užnugaryje. Šiame padalinyje dirba tik asmenys, gimę po Sovietų Sąjungos žlugimo ir neturintys jokių ryšių su Rusija.

Šis ir dar du elitiniai padaliniai pirmą kartą buvo apmokyti 2014 m. Ukrainos žvalgyba veikia ne tik Rusijoje, bet ir kitose šalyse, kuriose gyvena daug rusų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(99)
(4)
(95)

Komentarai ()