„Nežinoma technologija. Tikra magija!“ Rusų kareiviai apšalę (Video)  ()

Per kautynes Ukrainoje į Rusijos karių rankas pateko minos apgadintas automobilis HMMWV.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai šarvuotas automobilis, tačiau rusai nusprendė išbandyti jo šarvuotų stiklų efektyvumą. Lauko bandymo rezultatai juos nustebino.

Rusijos kariai atliko HMMWV transporto priemonės šarvų efektyvumo lauko bandymą. Į ukrainiečių paliktą automobilį iš arti buvo šaudyta automatiniu šautuvu AK, tačiau kulkos, šaulių nuostabai, neprasiskverbė pro automobilio langus.

Rusų nustebimas patvirtina ankstesnius pranešimus, pagal kuriuos Rusijos kariai kritikuoja rusiškus kovinių mašinų atitikmenis dėl žemesnio apsaugos lygio nei vakarietiška technika.

[Vokietija] Retas pasiūlymas! Daugiafunkcis mechaninių laikrodžių tikriklis – nuostabi kaina, tinka profesionalams ir mėgėjams („WeiShi No.1000“)
3620

Labai gera kaina

Iš Vokietijos, retas atvejis

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

HMMWV transporto priemonė, taip pat žinoma kaip „Humvee“ (jo civilinė versija yra „Hummer“), iš pradžių buvo numatyta kaip lengvasis M151 transporto priemonės įpėdinis Amerikos armijoje. Dėl šios priežasties pirmieji HMMWV svėrė mažiau nei 2,5 tonos ir labai prastai apsaugojo ekipažą.

 

Laikui bėgant, be kita ko po kovų Irake ir Afganistane patirties buvo sukurti geriau šarvuoti HMMWV variantai, dalis jų išsiųsti į Ukrainą.

Rusų apšaudytas automobilis tikriausiai yra tvirtai apsaugotas M1151 variantas, gaminamas nuo 2005 m., kuriame kiek daugiau nei 800 kg naudingosios apkrovos sąskaita buvo sustiprinti transporto priemonės šarvai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(3)
(117)

Komentarai ()