Apsupama Baltijos jūra. „3200 km. 1000 salų.“ Baimė išsipildė (Foto)  (1)

Vengrija priėmė istorinį sprendimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 26 dieną Vengrijos parlamentas, vienintelė ES valstybė narė, palaikiusi glaudžius ryšius su Kremliumi po Rusijos įsiveržimo į Ukrainą, ratifikavo Švedijos prašymą stoti į NATO: 188 balsavo už ir 6 – prieš, rašo „Reuters“.

Ratifikavimo klausimas truko daugiau nei pusantrų metų nuo NATO sprendimo dėl šios Skandinavijos šalies įstojimo momento – nuo ​​2022 metų birželio. Vengrija, kurios valdžia išsiskiria prorusiška padėtimi, buvo  vienintelė Šiaurės Atlanto Aljanso šalis, kuri nepritarė šiai „plėtrai“.

Tvirtas kaip tankas, stilingas, įspūdinga kobalto baterija, 70 sporto režimų, puikiai veikia ir geros kainos. Rekomenduoju (Foto, Video, „Kospet Tank T2“ apžvalga)
11154 6

„Kospet Tank T2“ - vienas naujausių ir pačių geriausių šios kompanijos išmaniųjų laikrodžių, kokius esu bandęs. Karinio tvirtumo, labai puikaus dizaino ir vartotojo sąsajos, įspūdinga kobalto baterija, daugybė ir tiksliai matuojamų sveikatos rodiklių, sporto režimų, sklandus veikimas, šauni APP ir nuostabiai gera kaina.

Išsamiau

Didžioji Maskvos baimė išsipildė. NATO plečiasi. „Didvyriškomis“ Putino, tariamai kovojusio su NATO artėjimu prie Rusijos Federacijos sienų iš Ukrainos, pastangomis Baltijos jūra įsibrovėliams tapo visiškai Aljanso kontroliuojama vandens zona. Be to, NATO bazės atsiras už dešimčių kilometrų nuo antrąja Rusijos sostine vadinamo Sankt Peterburgo miesto.

Beje, Švedijai įstojus į NATO, Kyjivui anksčiau buvo žadama perleisti JAS-39 „Gripen“ lėktuvus. „Saab Defense“ atstovas teigė, kad Ukrainos pilotai jau daugiau nei prieš šešis mėnesius baigė pagrindinius mokymus.

 

Žurnalistas Jack Detsch savo soc. tinklo „X“ paskyroje rašo, kad „Švedija yra didžiausias salynas pasaulyje. Joje yra daugiau nei 267 000 salų. Kaip švedai apibrėžia „salą“ savo sąsiauriuose ir jūrose? Tai yra bet koks žemės sklypas, kuriame gali stovėti dviem sausomis kojomis.

Štai kaip, pridėjus 3200 km pakrantę ir 1000 salų, pasikeis NATO.“

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(263)
(9)
(254)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: