[ŽT] Blokuojamas oro uostas. Rusija pradeda karą su Norvegija (Žemėlapis)  ()

Šiais metais iki šiol užregistruoti 44 atvejai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija pradeda karą su Norvegija.

Apie tai skelbia naujienų kanalas „Visegrád 24“.

„Rusija sustiprina elektroninį karą prieš Norvegiją. Nauji skaičiai rodo, kad Rusija Kirkeneso oro uosto teritorijoje jau praktiškai kasdien užsiima GPS trukdymu. Šiais metais iki šiol užregistruoti 44 atvejai. Rusija neseniai pagrasino Norvegijai dėl Svalbardo“, – rašo „Visegrád 24“.

Tvirtas kaip tankas, stilingas, įspūdinga kobalto baterija, 70 sporto režimų, puikiai veikia ir geros kainos. Rekomenduoju (Foto, Video, „Kospet Tank T2“ apžvalga)
11153 6

„Kospet Tank T2“ - vienas naujausių ir pačių geriausių šios kompanijos išmaniųjų laikrodžių, kokius esu bandęs. Karinio tvirtumo, labai puikaus dizaino ir vartotojo sąsajos, įspūdinga kobalto baterija, daugybė ir tiksliai matuojamų sveikatos rodiklių, sporto režimų, sklandus veikimas, šauni APP ir nuostabiai gera kaina.

Išsamiau

Kirkenesas – miestas Norvegijos šiaurės rytuose, Finmarke, prie vienos iš Varangerio fjordo įlankų, netoli Rusijos sienos. Pietų Varangerio savivaldybės centras. Kirkenesas yra galutinis europinių trasų E105 (eina iki Jaltos) ir E6 (eina iki Treleborgo) taškas. Yra jūrų ir oro uostai. Verčiamasi turizmu, prekyba. Yra karinė oro bazė.

 

Antrojo pasaulinio karo metais ties Kirkenesu vyko nuožmūs mūšiai tarp Vermachto ir Raudonosios armijos. 1944 m. SSRS kariuomenė miestą užėmė, o atsitraukdami vokiečiai jį sunaikino. Vėliau miestas grąžintas Norvegijai. Iki pat 1996 m. greta Kirkeneso veikė Bjornevatno geležies rūdos kasykla.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(106)
(36)
(70)

Komentarai ()