100 „Taurus“ raketų ir „Rafale“ naikintuvai. Krymo tiltui galas. Rusus ištiko panika  ()

Rusijos propagandistai teigia, kad Vokietijos Bundesvero atstovai diskutavo apie smogimą Krymo tiltui tolimojo nuotolio „Taurus“ raketomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandistė Margarita Simonian kalba apie „perimtą“ pokalbį, vykusį tarp aukštų Vokietijos kariuomenės karininkų.

Pasak jos, vienas iš vokiečių karininkų paminėjo vasario 21 d. planuojamą kelionę į Ukrainą, kad „koordinuotų smūgius į Rusijos taikinius“, o Bundesvero oro pajėgų inspektorius leido Ukrainai perduoti 100 raketų „Taurus“.

Teigiama, kad ataka prieš nelegaliai pastatytą Rusijos Federaciją ir okupuotą pusiasalį jungiantį tiltą, kuriuo naudojasi šalies agresorės armija, bus surengtas naudojant naikintuvą „Dassault Rafale“.

[Vokietija] Fantastiškos kainos mobilios energijos stotelės tik 111€! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG PD320“)
8197 8

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Rusijos Federacijos Tarybos Tarptautinių reikalų komiteto pirmininkas Konstantinas Kosačiovas po propagandistų paskelbtos „perimtų pokalbių stenogramos“ pareiškė, kad Vokietijos vyriausybė yra įpareigota duoti išsamų atsakymą dėl planų atakuoti Krymo tiltą.

Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė spaudai Marija Zacharova isteriškai paskelbė, kad Vakarų paleistas hibridinis karas prieš Rusiją įsibėgėja, nes Vokietijos kariuomenė, kalbėdama apie Krymo tilto ataką, neva atvirai pripažįsta, kad „karauja“.

Ji taip pat pareiškė, kad „šiuolaikinė Vokietijos vadovybė išreiškia Trečiojo Reicho patirtį“.

Kas iš tikrųjų vyksta

 

Vasario 22 dieną Vokietijos Bundestagas priėmė rekomendaciją Scholzo vyriausybei aprūpinti Ukrainą tolimojo nuotolio sunkiąja ginkluote, įskaitant „Taurus“ raketas.

Vokietijos federalinė vyriausybė pareiškė, kad Scholzas pateiks pareiškimą dėl galimo „Taurus“ raketų perdavimo Ukrainai „tinkamu laiku“ ir „turėdamas atitinkamą galimybę“.

Vokietijos Užsienio santykių tarybos ekspertas daktaras Stefanas Meisteris Vokietijos atsisakymą aiškino tuo, kad Scholzas bijo tokio sprendimo, nes reaguoja į Vokietijos visuomenės nuotaikas. Vokietijoje 49 % piliečių pasisako prieš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų aprūpinimą tolimojo nuotolio raketomis „Taurus“.

 

Ketvirtadienį, vasario 29 d., Vokietijos kancleris Olafas Scholzas pareiškė, kad vokiečių tolimojo nuotolio „Taurus“ raketos „neteisingai panaudotos“ gali pataikyti į konkrečius taikinius Maskvoje, todėl Vokietija nedrįsta jų perduoti Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.

„Kad tai padarytume, turėtume dalyvauti kovose Ukrainoje. Manau, kad tai neįmanoma“, – sakė Vokietijos kancleris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(80)
(-64)

Komentarai ()