[ŽT] Z kanalai pakraupę. „Priešas iš anksto žino visus mūsų žingsnius.“ Robotynė nušluota. Kas vyksta  ()

Rusijos kariai negali nė pajudėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Robotynė nušluota. Ukrainos ginkluotosios pajėgos sumušė Putino karius Robotynės pakraštyje. Bandymas įsitvirtinti kaime žlugo.

Z kanalai pakraupę. „Telegram“ kanalas „Oro pajėgos už sąžiningumą ir teisingumą“, kuris, kaip manoma, yra susijęs su Rusijos ginkluotųjų pajėgų „Dnipro“ grupės karininkais, praneša Dialog.UA.

Kanalas teigia, kad Rusijos kariai bandė įsitvirtinti pietiniame Robotynės pakraštyje, tačiau po trijų dienų buvo išvaryti.

„Šiandien mūsų žmonės pasitraukė iš Robotynės gyvenvietės, kur 3 dienas laikė forpostą pietiniame šios gyvenvietės pakraštyje“, – rašo kanalas.

Jis skundžiasi, kad šiame fronto sektoriuje Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi bepiločių orlaivių pranašumą, todėl Rusijos kariai negali judėti.

 

„Apskritai situacija „Dnipro“ karinėje bazėje yra apgailėtina. Toks jausmas, kad priešas iš anksto žino visus mūsų žingsnius“, – skundžiasi Z kanalas.

Primename, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos išlaisvino Robotynę 2023 m. rugpjūtį per savo vasaros ir rudens kontrpuolimą. Ten buvo suformuotas placdarmas tolesniam žygiui į Tokmaką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(178)
(6)
(172)

Komentarai ()

Susijusios žymos: