„1 500 000. Jau greitai Rusijai baigsis kariai.“ Netikėta nuomonė  ()

Karas greitu metu turėtų pasiekti tašką, kai Rusijai baigsis kariai...


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Soc. tinklo „X“ vartotojas @secretsqrl123 pasidalino netikėta nuomone.

„Skaičiai svarbu... Rusijoje yra 138 mln., Ukrainoje 38 mln. gyventojų. Taigi, santykis maždaug 4:1 Rusijos naudai. BET. Rusija turi 300 tūkst. vidaus karių, kurių jie negali panaudoti Ukrainoje... Taip pat Rusijos pramonei reikia milijonų žmonių.

Rusija turi apie 1,5 milijono karių, kurių ji negali panaudoti (laivyne, povandeniniuose laivuose, už branduolinį ginklą atsakingi kariai, už strategiją atsakingi kariai ir t. t.). Rusija turi karių Moldovoje, Kazachstane, Sakartvele, Sirijoje, Kaliningrade ir t. t. Ji negali jų panaudoti...

Dabar Maskvoje ir Sankt Peterburge masinės mobilizacijos akivaizdoje santykis priartėjo beveik 1:1.

TAČIAU Ukrainos pajėgos sako, kad žudo rusus santykiu 7–8:1. Tai beprotiškas skaičius, bet tai įmanoma. Rusija daugiausia puola... tai didina nuostolius. Pridėkite blogą įrangą (Antrojo pasaulinio karo šalmus, prastus kūno šarvus, pasenusią medicininę įrangą ir t. t.), nesunku pasiekti santykį 5–6:1.

Taigi, paskaičiuokime. Jei Ukraina ir toliau mobilizuos naujus karius ir gaus naujesnės technikos bei vykdys mokymus, karas greitu metu turėtų pasiekti tašką, kai Rusijai baigsis kariai... o, remiantis rusų pranešimais, tas taškas jau gali būti pasiektas.

 

Kaip viskas bus, pamatysime šią vasarą“, – rašo @secretsqrl123.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(192)
(13)
(179)

Komentarai ()

Susijusios žymos: