[ŽT] Audra fronte. Rusams smogė Prancūzijos bombos AASM-250. Kas nutiko (Video)  ()

Macronas siunčia linkėjimus: Ukrainos kariuomenė susprogdino Rusijos kariškius kokso gamykloje, naudodama prancūziškas aviacines bombas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Audra fronte tęsiasi. Ukrainiečiai susprogdino Rusijos kariškius kokso gamykloje, naudodama prancūziškas aviacines bombas.

Anksčiau Prancūzijos gynybos ministras Lecornu buvo paskelbęs, kad Ukrainai bus pradėti tiekti raketiniai ginklai, tačiau nenurodė, kokie. Dabar paaiškėjo, kad Avdijivkos kokso gamykloje esančioms rusų pozicijos buvo smogta su prancūziškomis koreguojamoms aviacinėmis bombomis AASM-250. Apie tai pranešė operatyvinė-strateginė grupė „Tavrija“.

[Pasaulinė premjera!] Iš EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X5“, „Mecpow X5 Pro“)
3652 1

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-03-31

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X5“ ir „Mecpow X5 Pro“ modeliai, įvairūs rinkiniai

Išsamiau

Smūgio tikslinimui buvo pasitelktas žvalgybinio padalinio LUFTWAFFE dronas. Be to, dronas užfiksavo, kaip aviacinė bomba susprogdino priešą. 

 

Ukrainos kariuomenė gali naudoti tiekiamus koreguojamuosius aviacinius ginklus neintegruodama jų į lėktuvų sistemas, todėl AASM galima paleisti iš bet kurio karinių oro pajėgų lėktuvo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(412)
(13)
(399)

Komentarai ()