„20 000 karių. Dalyvauja Suomija, Švedija ir Norvegija.“ Atvyksta didžiulė armija (Video)  (1)

Pirmą kartą pradedamos karinės pratybos Suomijos teritorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 4 d. Šiaurės Atlanto karinis aljansas (NATO) pradėjo pratybas „Nordic Response 2024“, kuriose dalyvauja daugiau nei 20 tūkst. karių iš 13 šalių: be JAV, JK, Vokietijos prisijungė Belgija, Kanada, Danija, Suomija, Prancūzija, Italija, Nyderlandai, Norvegija, Ispanija, taip pat Švedija, praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Pratybos vyks šiaurinėse NATO šalyse: Suomijoje, Norvegijoje ir Švedijoje. Jose dalyvaus daugiau nei 4 tūkstančiai Suomijos karių – tai didžiausias naujos šalies karių skaičius užsienio pratybose per visą Aljanso istoriją. Ypatingai pabrėžiama, kad šiuo renginiu siekiama stiprinti Aljanso gynybą neseniai išsiplėtusioje teritorijoje.

[Vokietija] „Palaiko iki 4K. Už tokią kainą žiauriai geras vaizdo projektorius! Puikus modelis visiems“ (Video, „Wanbo TT“)
3253

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

NATO pratybos tęsis iki kovo 15 d., jose dalyvaus daugiau nei 50 povandeninių laivų, fregatų, korvečių, lėktuvnešių ir įvairių desantinių aparatų, taip pat daugiau nei 100 naikintuvų, transporto lėktuvų, stebėjimo orlaivių ir sraigtasparnių. Tuo metu pusė NATO karių treniruosis sausumoje, o likusi dalis – jūroje.

 

Kaip matome, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas savo agresyviais veiksmais Ukrainos atžvilgiu, taip pat nuolatiniais grasinimais NATO pasiekė ne tik tai, kad Aljanso sienos priartėjo prie rusiškų, bet dabar yra vykdomos karinės pratybos beveik po nosimi Rusijos valdžiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(1)
(70)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: