„Rusai to bijo labiau nei bet ko pasaulyje.“ Didžiausias skandalas per visą karą. Ką padarė okupantai  ()

Rusai atvirai parodė savo baimes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai paskelbė garso įrašą, kuriame du Vokietijos oro pajėgų generolai aptaria ilgo nuotolio raketų „Taurus“ „oras-žemė“ pristatymą Ukrainai. Aukšti Bundesvero pareigūnai jame netgi kalba apie tai, kad „Taurus“ galėtų smogti Krymui.

Perimtus įrašus paskelbė artima Vladimiro Putino bendražygė ir Kremliaus kontroliuojamo propagandinio leidinio „Russia Today“ vyriausioji redaktorė Margarita Simonian.

Atrodo, kad rusų perėmimas buvo atliktas kalbantis per internetinę bendravimo platformą „Webex“, o ne per saugų Vokietijos kariuomenės kanalą. Tačiau tai rodo, kad Rusijos tarnybos yra labai aktyvios ir atidžiai stebi aukštus NATO pareigūnus, praneša „Defense Romania“.

[Vokietija] Belaidis daugiafunkcis šveitiklis tik 32€ – puikus daiktas namų ir automobilio priežiūrai
4309 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos

Daugiafunkcis įrenginys

Puikiai tinka virtuvėje, vonioje, automobilyje ir kt.

Išsamiau

Bukarešto universiteto Politikos mokslų fakulteto profesorius Radu Carpas, atkreipė dėmesį, kad akivaizdus Rusijos skverbimosi į Vokietijos Bundesvero generolų pokalbį reiškia viena: Rusija iš tiesų bijo „Taurus“ raketų.

„Dar rimčiau yra tai, kad Maskva šį incidentą dabar patvirtina Didžiosios Britanijos ir Prancūzijos teiginiais, kaltinančiais Vokietiją dėl to, kad ji nedaro to, ką daro su „Storm Shadow“ ir „Scalp“. Aišku viena: Rusija bijo „Taurus“ labiau nei bet ko kito pasaulyje. Atrodo, kad tai mėgstama Kremliaus tema“, –  sakė Radu Carpas, pabrėždamas, kad Vakarai turi liautis dvejoję, ir kad neteisėtame Rusijos kare prieš Ukrainą nėra trečiojo varianto – tik Rusijos pergalė arba Ukrainos pergalė.

 

Rusijos propaganda ne kartą naudojo branduolinio karo grėsmę bandydama blokuoti raketų „Taurus“ perdavimą Ukrainai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(0)
(45)

Komentarai ()