„Tai peilis į nugarą. Rusijai gresia katastrofa.“ Kas nutiko  ()

Donaldo Trumpo atėjimas į valdžią Jungtinėse Valstijose turės pražūtingų pasekmių Rusijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Diversantas Igoris Girkinas-Strelkovas iš kalėjimo įspėjo, kad Donaldo Trumpo atėjimas į valdžią Jungtinėse Valstijose turės pražūtingų pasekmių Rusijai.

Karo nusikaltėliu ir teroristu laikomas Igoris Girkinas-Strelkovas, kalinamas už Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino kritiką, ir toliau verkšlena. Šį kartą jis griauna Kremliaus viltis, kad į valdžią JAV ateinantis respublikonas Donaldas Trumpas yra geras variantas Rusijai.

Girkino laiškas buvo paskelbtas vasario 28 d. jo „Telegram“ kanale, praneša Dialog.UA.

Girkinas išreiškė įsitikinimą, kad antrasis Trumpo prezidentavimas atves Rusiją į katastrofą.

Pirma, Trumpas niekada nebuvo „mūsų“. Leiskite jums priminti, kad, būdamas JAV prezidentu, jis nebandė stoti į Rusijos Federacijos pusę Rusijos ir Ukrainos konflikte“, – pažymėjo saugumo pareigūnas. Jis taip pat paaiškino, kad D. Trumpo laikais JAV tiekė ginklus Ukrainai, ypač tuos pačius prieštankinius „Javelin“.

Antra, anot Girkino, D. Trumpas rinkimuose dalyvauja kaip Respublikonų partijos atstovas, kuri, kaip ir respublikonai, didžiąja dalimi palaiko Ukrainą.

 

„Jie, respublikonai, turi daug nesutarimų su savo konkurentais kitais (pirmiausia vidaus politikos) klausimais, bet ne šiuo“, – rašė Girkinas.

Jis išreiškė įsitikinimą, kad D. Trumpas nestos prieš savo partiją dėl Ukrainos klausimo.

Girkinas įsitikinęs, kad, jei D. Trumpas ateis į valdžią, jis gali sutikti palikti Rusijai Ukrainos teritorijas, kurias jai pavyko užgrobti. Tačiau už šią dovaną Maskva turės sumokėti visiškai nutraukdama santykius su Kinija ir Iranu. Tiesą sakant, respublikonas savo kovoje su Pekinu bandys paversti Rusijos Federaciją ginklu.

 

Kartu, patikino saugumo pareigūnas, nėra jokių šansų, kad D. Trumpas sutiks visą Ukrainą atiduoti Rusijos kontrolei.

„Rusijos Federacija bus „peilis į nugarą“ Kinijai... Ukraina išvis nebus likviduota, priešingai – gaus kelerių metų atokvėpį ir masinę karinę pagalbą kaip garantiją, kad Rusijos Federacija nenutrūktų nuo trumpo pavadėlio... Strateginiu požiūriu sutikti su tokia sąlyga Rusijos Federaciją valdančiajai mafijai yra gryna savižudybė“, – skundėsi Strelkovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(11)
(66)

Komentarai ()

Susijusios žymos: