[ŽT] „Teisėtas taikinys.“ Rusija pagrasino smogti...  (2)

Ministerijos atstovė Marija Zacharova teigė, kad Amerikos branduoliniams ginklams pasirodžius Europos šiaurėje, „šiuos ginklus gaunančių šalių saugumas ne tik nesustiprės, bet ir aiškiai nukentės“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-06 [ŽT] „Teisėtas taikinys.“ Rusija pagrasino smogti...  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei branduoliniai objektai atsiras Šiaurės Europos šalyse, jie taps „teisėtais taikiniais“ Rusijos ir NATO karo atveju. Tai per spaudos konferenciją pareiškė Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministerijos atstovė Marija Zacharova, praneša TASS.

„Nereikia būti karo strategu, kad suprastum, jog tokie objektai bus tiesioginės grėsmės šaltinis ir, žinoma, neišvengiamai bus įtraukti į teisėtų taikinių sąrašą, nulemtą tiesioginio karinio konflikto tarp mūsų šalies ir NATO scenarijų“, – sakė Zacharova, komentuodama Suomijos prezidento Aleksandro Stubbo teiginius, kad „jo šaliai svarbu turėti branduolinį atgrasymą“.

[Vokietija] Fantastiškai geros kainos 4in1 suvirinimo aparatas. Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
11898 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos, itin retas atvejis

Greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Atstovė pažymėjo, kad Amerikos branduoliniams ginklams pasirodžius Europos šiaurėje, „šiuos ginklus gaunančių šalių saugumas ne tik nesustiprės, bet ir aiškiai nukentės“.

 

Be to, Zacharova išreiškė įsitikinimą, kad Suomijos vadovas neinformavo savo rinkėjų apie karines-strategines tokio sprendimo pasekmes.

„Kiek Suomijos piliečiai suvokia rizikas, su kuriomis jiems teks susidurti, yra didelis klausimas... Nes toks sprendimas tikrai daug ką pakeis saugumo kontekste.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(28)
(-26)

Komentarai (2)