„Jų tankai įvažiavo į Rusijos teritoriją.“ Skelbia Trečią pasaulinį karą (Video)  (5)

Savo pareiškimą apie karo su JAV pradžią jis argumentavo tuo, kad pamatė amerikiečių tankus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus ir Rusijos diktatoriaus Putino spaudos sekretoriui Dmitrijui Peskovui pasivaideno „JAV karas prieš Rusijos Federaciją“. Kalbėdamas edukaciniame maratone pretenzingu pavadinimu „Znanija. Pervyje“, jis netikėtai paskelbė, kad amerikiečiai kariauja prieš Rusiją „jos teritorijoje“, praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai. Aukščiausios klasės lazeriniai DLP vaizdo projektoriai (Video, „JMGO N1 Ultra 4K“, „JMGO N1 Pro 1080P“, „JMGO N1 1080P“)
5416

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-03-11!

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

Net trys modeliai skirtingiems poreikiams

Išsamiau

Savo pareiškimą apie karo su JAV pradžią jis argumentavo tuo, kad pamatė amerikiečių tankus.

Pagal jo logiką, jei kur nors atsiranda Kalašnikovo automatai ir rusiški šarvuočiai, tai Rusija jau „automatiškai“ kovoja prieš šią valstybę.

Peskovas skelbia Trečiąjį pasaulinį karą. „Amerika kovoja prieš mus. JAV tankai įvažiavo į Rusijos Federacijos teritoriją. Tai yra blogai“, – sakė Kremliaus pranešėjas.

 

Peskovas taip pat sakė, kad kartu su rusų okupantais naikina amerikiečių tankus. Buvo juokinga išgirsti žodį „naikiname“ iš šio kostiumuoto veikėjo niekada nelaikiusio rankose nieko sunkesnio už mikrofoną.

„Jie važiuoja iki tam tikro momento, o paskui dega, nes mes juos sunaikiname“, – sakė Peskovas, grasindamas sunaikinti ir amerikiečių lėktuvus.

Tuo pat metu Peskovas tarsi pamiršo, kiek buvo sudeginta Rusijos technikos ir kiek Rusijos ginkluotųjų pajėgų karių jau pūva Ukrainos žemėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(23)
(48)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: