„Turėjo pataikyti „Iskander M“. Tai buvo pasikėsinimas.“ Kas nutiko (Video)  ()

Karo ekspertas išsakė savo versiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Karo teisės studijų centro vadovas Oleksandras Musijenka paaiškino, kaip Kremliaus vadovas suvokia Vakarų šalių delegacijų atvykimą į Ukrainą: „Mes ten nuvykome, pasirašėme sutartį dėl saugumo garantijų, pademonstravome, kad nebijome, kalbėjomės su žmonėmis, pasisakėme, t.y., Putinui tai visada yra pažeminimas, kad „žiūrėkit, mes jūsų nebijome, mes nekreipiame dėmesio į jūsų bauginimo aktus, teroro aktus, kova vis tiek tęsiasi“.

Karo ekspertas išsakė savo versiją apie Rusijos raketų smūgį Odesoje: „Manau, kad šį kartą įvyko informacijos nutekėjimas, kuris suteikė galimybę žinoti, kad jie važiuos ir dar daugiau: akivaizdu, kad buvo apskaičiuota, kad kortežas turės kur nors sustoti (jis neturėjo judėti) ir tuo metu į jį turėjo pataikyti raketa, greičiausiai „Iskander M“, tai yra balistinė raketa, kurią priešas naudoja didelio tikslumo smūgiams atlikti.“

[Vokietija+Kuponas] Net 22 vnt. ir fantastiškos kainos turistiniai virtuvės reikmenys - ribotas kiekis („TOMSHOO“)
5514 1

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Labai gausus rinkinys, puiki kokybė

Išsamiau

„Jie naudoja iskanderius, kad tiksliai pasiektų norimą taikinį. Man aišku, kad tai buvo pasikėsinimas į Ukrainos prezidento Zelenskio ir Graikijos ministro pirmininko gyvybes. Laimei, bandymas buvo nesėkmingas. Ką tai mums sako? Kad Rusija sąmoningai eskalavo prieš NATO, vadinasi, tai vis dar yra reakcijos išbandymas. Jie žinojo, kad tuo metu bus vienos iš NATO šalių premjeras, ir darė tai sąmoningai“, – užtikrintai kalbėjo Musijenka.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(10)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: