Skabejevai šokas. „Ir ten pusė milijardo, ir ten pusė milijardo.“ Rusija išgirdo tiesą (Video)  ()

Skabejevą ištiko šokas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Valstybinio televizijos kanalo „Rusija 1“ propagandinės pokalbių laidos „60 minučių“ transliacijoje buvo atskleista tiesa, kad Rusijos Federacija neatlaikys karo prieš Vakarus. Šią mintį išsakė Valstybės Dūmos narys, komunistas Leonidas Kalašnikovas. Filmuotą medžiagą galima rasti „Ukraina 365“ „Telegram“ kanale.

Rusijos deputatas pažymėjo, kad šiandien JAV ir Europoje gyvena apie 1 mlrd. žmonių.  Rusija, turinti mažiau nei 144 milijonus gyventojų, vangią ekonomiką ir pasenusią ginkluotę, Vakarams rimtos grėsmės nekelia.

[Vokietija+Kuponas] Net 22 vnt. ir fantastiškos kainos turistiniai virtuvės reikmenys - ribotas kiekis („TOMSHOO“)
5515 1

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Labai gausus rinkinys, puiki kokybė

Išsamiau

„Jei atvirai, Europa plius Amerika – ir ten pusė milijardo žmonių, ir ten pusė milijardo, jų ekonomika didžiulė. Mūsų ekonomika yra 145 milijonai žmonių. Objektyviai žiūrint su įprastine ginkluote mes vis tiek pralaimėsime.  Nėra kur dingti. Ir žmonių skaičiumi pralaimėsime. Ir įprastuose ginkluose, nes jie turi pramonę, tai oho kokią, ir pas tuos, ir pas anuos!“ – pasakė Kalašnikovas.

Užuot siūlęs nutraukti agresiją ir gerinti santykius su Vakarais, Rusijos parlamentaras siūlo didinti grėsmes JAV ir ES. Jis reikalauja iš Kremliaus rimtesnių „raudonųjų linijų“.

 

„Ir jei mes nenubrėšime jiems šių „raudonų linijų“, tai vienaip ar kitaip šios „Taurus“ (vokiškos tolimojo nuotolio raketos – red.) atskris: arba iš vienos, arba iš kitos pusės. Jos tikrai atskris! Turime daug rimčiau nubrėžti šias „raudonąsias linijas“ ir pasakyti: „Viskas, vaikinai, žaislai baigėsi“, – sakė Rusijos parlamentaras.

Pokalbių laidos vedėjos Olgos Skabejevos reakcija į šiuos žodžius buvo neįkainojama. Kremliaus propagandistę ištiko šokas, išgirdus tiesą apie Rusijos silpnumą, ji net nedrįso prieštarauti komunistui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(286)
(7)
(279)

Komentarai ()

Susijusios žymos: