Sprogo Krymo tilto apsauga. „Tai keičia žaidimo taisykles“ (Video)  ()

Jis buvo vienas moderniausių Rusijos Juodosios jūros laivyno laivų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-08 Sprogo Krymo tilto apsauga. „Tai keičia žaidimo taisykles“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naktinis Rusijos karinio jūrų laivyno patrulinio laivo „Sergej Kotov“ sunaikinimas prie Kerčės įlankos nėra įprastas įvykis. Šio karinio laivo nuskendimas parodė, kad žaidimo taisyklės Juodojoje jūroje pasikeitė ir Rusijos Federacija negali apsaugoti Krymo tilto.

Apie tai savo tinklaraštyje kalbėjo žinomas žurnalistas ir Rusijos opozicionierius Maiklas Naki.

„Rusijos Federacija neseniai pakeitė Juodosios jūros laivyno vadą dėl daugybės nuostolių. Tai nepadėjo, o dabar prie povandeninės grupės prisijungė dar vienas laivas“, – sakė Naki.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai. Aukščiausios klasės lazeriniai DLP vaizdo projektoriai (Video, „JMGO N1 Ultra 4K“, „JMGO N1 Pro 1080P“, „JMGO N1 1080P“)
5405

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-03-11!

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

Net trys modeliai skirtingiems poreikiams

Išsamiau

Jis priminė, kad „Sergej Kotov“ yra vienas moderniausių Rusijos Juodosios jūros laivyno laivų. Laivas buvo pradėtas eksploatuoti Rusijos Federacijos plataus masto invazijos į Ukrainą išvakarėse ir buvo skirtas kovai su tokiomis grėsmėmis kaip antvandeniniai dronai. Ir praėjusią naktį jis buvo išsiųstas į dugną tų pačių antvandeninių dronų dėka.

Jis turėjo saugoti Krymo tiltą. „Sergej Kotov“ nėra stambus sovietinių laikų milžinas. Tai modernus laivas, neseniai paleistas į vandenį. Jo užduotis yra apsaugoti didelius laivus. Tačiau jis nesugebėjo apsaugoti net savęs. Tai reiškia, kad Ukrainos sėkmė Juodojoje jūroje nėra atsitiktinumas. Juodoji jūra priklauso Ukrainai. Tai pripažįsta ir Z-kanalai, kurie ragina išvesti laivyną iš Juodosios jūros. Bet kas bus jiems pasitraukus? Šis laivas juk saugojo Krymo tiltą“, – sakė žurnalistas.

 

Jis patikslino, kad Juodosios jūros laivynas šiuo metu turi dar tris patrulinius katerius, tos pačios klasės kaip ir „Sergej Kotov“. Tikėtina, kad jie bus kiti taikiniai, ir jie yra pažeidžiami.

„Juodosios jūros laivynas ten liks ir toliau, kol bus visiškai sunaikintas“, – pažymėjo Naki. Jis pareiškė, kad Ukraina „pakeitė žaidimo taisykles“ Juodojoje jūroje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(314)
(7)
(307)

Komentarai ()

Susijusios žymos: