[ŽT] „Tai mano tvirtas įsitikinimas. Veiksmingiausias Baltarusijos ginklas.“ Kas tai?  ()

Kovo 5 d., antradienį, prezidentas Aleksandras Lukašenka susitikime su Baltarusijos moterų sąjungos aktyvistėmis nusprendė surengti „atvirą, nuoširdų pokalbį“ ir pavadino jį „veiksmingiausiu Baltarusijos ginklu“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbėdamas renginyje, kuriame dalyvavo daugiau kaip pusė tūkstančio sąjungos narių iš visų Baltarusijos regionų, A. Lukašenka atkreipė dėmesį į moterų vaidmenį įvairiose valstybės gyvenimo srityse, taip pat ir „stiprinant taiką ir saugumą, tarpetninį ir tarpreliginį dialogą“.

„Jūs esate veiksmingiausias mūsų diplomatinis ginklas!“ - A. Lukašenkos žodžius citavo Telegram kanalas „Pula Pervogo“.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
5743 3

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Pats prezidentas save pavadino „karščiausiu moterų šalininku“, žmogumi, kuris toli gražu nėra tobulas, bet išskirtinai atsidavęs moterims.

„Manau, kad mūsų gamta nesukūrė nieko tobulesnio už moterį. Tai mano tvirtas įsitikinimas“, - A. Lukašenkos žodžius citavo jo administracija.

Toks susitikimas su dailiosios lyties atstovėmis jau tapo tradiciniu prezidentui Kovo 8-osios išvakarėse. Šią šventę jis pavadino „tikrai nacionaline“, tačiau ne tik proga sveikinti moteris ir sakyti joms šventines kalbas, bet ir „dar viena priežastimi susimąstyti apie jų vaidmenį visuomenėje“. Pasak jo, tai laikas atsakyti į klausimus, ar viską padarė, kad jų motinos, žmonos, seserys, dukros būtų laimingos, ir ką dar reikėtų padaryti, kad Baltarusija būtų gražesnė, kad atitiktų moterų grožį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(0)
(10)
(-10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: