[ŽT] „Statymus didino Rusija. Žaidimo taisyklės pasikeitė.“ Kas vyksta (Video)  ()

Prancūzija bando užimti lyderio poziciją Europoje dėl paramos Ukrainai kare prieš Rusijos Federaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiandien matome, kad Prancūzija bando užimti lyderio poziciją Europoje dėl paramos Ukrainai kare prieš Rusijos Federaciją. Tai reiškia, kad žaidžiama siekiant padidinti statymą, „YouTube“ kanale „Govorit Velikj Lviv“  pažymėjo žurnalistas ir karo politikos apžvalgininkas Vitalijus Portnikovas.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
5792 3

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Žaidimo taisyklės pasikeitė. „Iki šiol statymus didino tik Rusija. Dabar tai daro ir Vakarai. O tai labai svarbu“, – pabrėžė analitikas.

Sukurta precedento neturinti situacija. Esmė ta, kad tai sukuria strateginio neapibrėžtumo situaciją. Kai Rusijos prezidentas Putinas sako, kad nėra raudonų linijų ir jis gali padaryti bet ką, tai yra vienas dalykas, bet kai tai sako Prancūzijos prezidentas Macronas, tai visai kas kita, pažymėjo ekspertas.

 

„Esant aštriam dviejų stovyklų susidūrimui, tarp civilizuoto pasaulio ir Rusijos, strateginio neapibrėžtumo politika yra geriausias būdas atgrasyti agresorių“, – pabrėžė žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(1)
(82)

Komentarai ()

Susijusios žymos: