„Tai neišvengiama. Liko 48 val.“ Ataka Rusijoje. Prisijungė Latvija ir Vokietija. Kas vyksta  ()

Rusijos užsienio reikalų ministerija ir Kremlius diplomatinių atstovybių pareiškimų nekomentavo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-09 „Tai neišvengiama. Liko 48 val.“ Ataka Rusijoje. Prisijungė Latvija ir Vokietija. Kas vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Latvijos ir Vokietijos užsienio reikalų ministerijos prisijungė prie JAV įspėjimo dėl galimų teroristinių išpuolių Rusijoje. Abi šalys paskelbė rekomendacijas savo piliečiams, ragindamos per artimiausias 48 valandas vengti kelionių į Rusijos Federaciją ir vengti viešų renginių.

Latvijos užsienio reikalų ministerija socialiniame tinkle „X“ paskelbė įspėjimą, ragindama piliečius nevykti į Rusiją ir vengti masinių susibūrimų Maskvoje dėl galimų teroristinių išpuolių.

Vokietija taip pat pakeitė rekomendacijas savo piliečiams ir asmenims, turintiems dvigubą pilietybę. Ji atkreipė dėmesį į galimą dronų atakų ir teroristinių išpuolių pavojų viešojo transporto tinkle.

[Vokietija] Fantastiškai geros kainos 4in1 suvirinimo aparatas. Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
11956 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos, itin retas atvejis

Greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Tai neišvengiama. Liko 48 val. Latvijos ir Vokietijos įspėjimai pasirodė po to, kai tai paskelbė JAV ambasada ​​Rusijoje. Pareiškime pažymima, kad ekstremistai per ateinančias 48 valandas ketina pulti didelius žmonių susibūrimus, įskaitant koncertus. Konkreti veikla nebuvo nurodyta. Įvykis pareiškime įvertintas kaip neišvengiamas. JK užsienio reikalų ministerija taip pat prisijungė prie įspėjimų, patardama savo piliečiams vengti kelionių į Rusiją.

 

Rusijos užsienio reikalų ministerija ir Kremlius kol kas nekomentavo diplomatinių atstovybių pareiškimų. Į publikacijas dėmesį atkreipė propagandistai.

„Nebrangūs „partneriai“! Jei turite konkrečios informacijos, ją turite perduoti žvalgybos tarnyboms. Tikiuosi, kad tai padarėte. O jei ne, tai yra bendrininkavimas“, – „Telegram“ kanale rašė propagandistė Margarita Simonian.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(18)
(72)

Komentarai ()

Susijusios žymos: