„Bus suduotas sunkus ir triuškinantis smūgis. Tai padarys galą JAV.“ Klastingas planas. Ką sugalvojo Putinas  ()

Atskleista, kaip Putinas planuoja susidoroti su Jungtinėmis Valstijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Niekas neturėtų tikėtis Kremliaus vadovo sąžiningumo, bet jei D. Trumpas puoselėja dėl to iliuzijas, tai visiškai veltui, nes V. Putinas kada nors jį išduos, sako Vitalijus Portnikovas. Rusijos prezidentas neketina atsisakyti plano užgrobti Ukrainą, o visos kalbos, kad jis leis D. Trumpui per 24 valandas užbaigti karą, tėra tušti pažadai siekiant savo interesų.

Vitalijaus Portnikovo interviu galite peržiūrėti „YouTube“.

Politologas išsakė savo nuomonę apie Kremliaus vadovo planus: „Putinas tiesiog ketina apgauti Trumpą. Pripažįstu, kad tokie signalai iš Kremliaus gali būti duodami, bet tada, kai D. Trumpas taps JAV prezidentu, jei laimės rinkimus, V. Putinas pasakys: „Atsiprašau, nepamenu, dėl ko mes ten susitarėme. Mums reikia visos Ukrainos, o ne kažkokios jos teritorijos dalies, ir ne JAV sprendžia, koks yra istorinės Rusijos dydis.“

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai. Aukščiausios klasės lazeriniai DLP vaizdo projektoriai (Video, „JMGO N1 Ultra 4K“, „JMGO N1 Pro 1080P“, „JMGO N1 1080P“)
5362

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-03-11!

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

Net trys modeliai skirtingiems poreikiams

Išsamiau

Po to žurnalistas paaiškino, kaip Putinas ketina pakišti D. Trumpą: „Manau, kad Putinas turi paprastą planą, kaip apvynioti Trumpą aplink pirštą. Štai kaip Trumpas pasielgs situacijoje, kai supras, kad jį apgavo Putinas, kaip kad jį apgavo Kim Jong Unas jo prezidentavimo laikotarpiu.“

 

„Trumpas nieko nedarys, tik bandys jam būdingu stiliumi išlaikyti gerą miną blogame žaidime, o tai dar kartą įtikins Kinijos vadovybę, kad su žmogumi, kuris taip nesiorientuoja, kuo totalitarinių šalių politika (šiandien davė, o rytoj atėmė) skiriasi nuo demokratinių šalių politikos, kad su šiuo žmogumi galima daryti, ką tik nori, ir JAV interesams Ramiojo vandenyno regione bus suduotas stiprus ir triuškinantis smūgis, kuris užbaigs Jungtinių Valstijų politinį vaidmenį“, – pabrėžė Vitalijus Portnikovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(7)
(30)

Komentarai ()