[ŽT] „Nėra raudonų linijų? Gerai! Tada 400 kg bombos.“ Skelbiamas karas Prancūzijai (Video)  ()

Z-propagandistai vėl švaistosi grasinimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandos retorikoje agresyvumas vis didėja. Kremliaus propagandistas Sergejus Mardanas, įsižeidęs dėl ryžtingos Paryžiaus pozicijos Ukrainos klausimu, „Solovjov LIVE“ laidos eteryje pagrasino sudaužyti Prancūzijos karines bazes Afrikoje.

Filmuotą medžiagą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Mardaną supykdė Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono žodžiai, kad jis neatmeta galimybės siųsti karius į pagalbą Ukrainai. Atsakydamas į tai, propagandistas paragino imtis karinės agresijos prieš Prancūziją.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai. Aukščiausios klasės lazeriniai DLP vaizdo projektoriai (Video, „JMGO N1 Ultra 4K“, „JMGO N1 Pro 1080P“, „JMGO N1 1080P“)
5359

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-03-11!

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

Net trys modeliai skirtingiems poreikiams

Išsamiau

„Suprantu, Prancūzija yra toli. Bet jūs suprantate, kame reikalas? Prancūzija, skirtingai nei ta pati Vokietija, išlieka kolonijine kriptoimperija. Kad ir kaip mes juos niekintume – „varlinykai“, iškart pasidavė Hitleriui, visa tai niekis... Gyvename tokio netiesioginio karo epochoje. E. Macronas daro pareiškimus, kad jiems nėra jokių raudonų linijų. Medvedevas šiandien jam parašė tviteryje: „Gerai, nesiginčiju. Jų nėra, vadinasi, jų nėra.“ Nėra raudonų linijų? Gerai! Tada rytoj įsivaizduojame, kad kažkur Senegale kažkas sunkaus, pripildyto 400 kg sprogmenų, atskrenda į prancūzų kareivines. Ir į Prancūziją vienu metu keliauja 15 ar 30 karstų. Ir ką jis (E. Macronas – red.) su tuo darys?“, – grasino Kremliaus propagandistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(29)
(-26)

Komentarai ()