[ŽT] Staigmenos rusams tuoj prasidės. „Kažkas labai rimto.“ Ką sumanė Putinas  (1)

Būtent taip Putinas atėjo į valdžią 1999 metais, sako Jakovina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Staigmenos rusams tuoj prasidės. Jeigu Rusijos Federacijoje planuojama kažkas labai rimto, tai už to stovi pats Putinas ir specialiosios tarnybos, sako žurnalistas Ivanas Jakovina.

Žurnalistas patikino, kad be Kremliaus vadovo žinios Rusijoje negali kilti masinių neramumų, nes visi yra įbauginti ir bijo negrįžtamų pasekmių.

„Ruošiama kažkas labai rimto. Nežinome, kas tiksliai yra ruošiama. Amerikiečiai ar ekstremistai. Kokie ten ekstremistai, kai Navalnas nužudytas, visi įkalinti ir jau medžioja kažkokius poetus ir miesto bepročius, kurie kažką rašo ant tvorų“, – sako Jakovina.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
5745 3

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Jis paaiškino, kad jei kažkas ruošiama Rusijos Federacijoje, tai tik žinant pačiam Putinui.

„Kaip suprantu, amerikiečiai nenori visiškai sugadinti santykių su Putinu ir kaltinti jį ruošiant kažkokį teroristinį išpuolį. Apskritai, mano nuomone, yra visiškai aišku, kad rimtą karinę operaciją Maskvos viduje gali vykdyti tik Putino žmonės ir tik jo nurodymu, nes jau matėme, kad Putinui nesvetimas priešrinkiminių teroro išpuolių vykdymas. Būtent taip jis atėjo į valdžią 1999 metais: Maskvoje ir Volgodonske FSB pareigūnai surengė sprogdinimus gyvenamuosiuose pastatuose, kad vėliau dėl šių sprogimų apkaltintų kai kuriuos kairiuosius čečėnus“, – sako Jakovina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(3)
(37)

Komentarai (1)