„Tai jau buvo padaryta per Korėjos karą. 140 iš 190 šalių pritarė.“ Putino laukia bemiegės naktys  ()

Kremlius to nesitikėjo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijos užsienio reikalų ministras mano, kad diskusija apie Vakarų karius Ukrainoje yra naudinga siekiant daryti įtaką Rusijai.

Radoslawas Sikorskis tai pasakė Lenkijos Seime vykusioje konferencijoje, skirtoje Lenkijos narystės NATO 25-mečiui, skelbia Ukrainos karinis centras.

Komentuodamas E. Macrono žodžius, kad „negali atmesti“ galimybės, jog į Ukrainą gali būti pasiųstos Vakarų pajėgos, R. Sikorskis priminė, kad panašus precedentas istorijoje jau buvo, būtent 1950-1953 m. Korėjos karo metu.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
5751 3

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Tuomet JT Saugumo Tarybos sprendimu į pagalbą šaliai vyko valstybių koalicija.

Tai jau buvo padaryta per Korėjos karą. Prisiminkime, Jungtinių Tautų Generalinėje Asamblėjoje iš karto po invazijos daugiau nei 140 šalių iš 190 pritarė, kad agresija būtų pasmerkta kaip nepriimtina. Tai ne tik pareiškimas spaudai, tai teisinės sistemos sukūrimas“, – sakė jis.

Atsižvelgdamas į tai, Lenkijos užsienio reikalų ministras pridūrė, kad „JT valstybių narių koalicija čia, siekiant sustabdyti agresiją, nėra neįsivaizduojama“.

 

„Todėl vertinu pastarųjų dienų Prancūzijos iniciatyvą. Nes manau, kad joje yra gera intencija, būtent, kad būtent Rusijos prezidentas turėtų savęs paklausti, koks bus kitas mūsų žingsnis, o ne būti tikras, kad mes nieko kūrybiško nedarysime, ir todėl jis galėtų planuoti savo scenarijus“, – sakė R. Sikorskis.

Jo nuomone, Vakarai turėtų žaisti „gebėjimo kūrybiškai apibrėžti ir asimetrinę eskalaciją“ pusėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(160)
(3)
(157)

Komentarai ()