[ŽT] Milžiniškas sprogimas Rusijoje. Liepsnos matosi už kelių kilometrų. Kas vyksta (Video)  ()

Ukrainos bepilotis orlaivis, kaip įtariama, „nukrito ir užsiliepsnojo“ naftos bazės teritorijoje Kurske.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 10-osios rytą Rusijoje, Kursko mieste, naftos bazės teritorijoje kilo gaisras. Mieste veikė oro gynyba. Tai paskelbė Kursko srities gubernatorius Romanas Starovoitas.

Anot jo, gaisras tariamai kilo po Ukrainos drono atakos.

„Kurske veikia oro gynyba. Naftos bazės teritorijoje nukrito ir užsiliepsnojo Ukrainos bepilotis orlaivis. Įvykio vietoje dirba ugniagesių brigados ir avarinės tarnybos“, – rašo Starovoitas.

Be to, Kursko srities gubernatorius pareiškė, kad Ukraina tariamai apšaudė Gordijevkos kaimą Kursko srityje. Starovoitas suskaičiavo 6 sprogimus. Viename iš namų apgadintas stogas, išdaužyti langai, nuolaužomis apdaužyta tvora ir automobilis.

[Vokietija!] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jei jums reikia gero garso už mažiausią kainą, ši garso sistema yra būtent tai“ (Video, „Redmi TV Soundbar“)
7484 2

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikūs pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai

Išsamiau

Taip pat naktį užsidegė dujotiekis ties Lychmos kaimu Chantų-Mansių autonominėje apygardoje, Tiumenės srityje. Pasak Rusijos kanalo SHOT, ugnis ir dūmų stulpas buvo matomi už kelių kilometrų nuo įvykio vietos.

 

Gaisro priežastys šiuo metu nežinomos. Apie aukas duomenų nėra. Vietoje dirba gelbėtojai ir medikai.

Tuo pat metu Rusijos Federacijos gynybos ministerija pranešė apie rytinį oro gynybos darbą Belgorodo srityje. Ministerijos duomenimis, regioną užpuolė 4 dronai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(0)
(58)

Komentarai ()