„To nebuvo nuo „Ivanovec“ įvykio.“ Kodėl „sustingo“ Rusija  ()

Rusijos okupantai jau ilgą laiką daro pertrauką ir neatitraukia savo laivų į Juodąją jūrą. Kartu reikėtų atsižvelgti į vieną svarbų dalyką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai rašo „RBC-Ukraina“, remdamasi Ukrainos karinio jūrų pajėgų atstovo spaudai Dmytro Pletenčiuko pareiškimu teletilto eteryje.

„Priešas dabar visiškai neatitraukia laivų Juodosios jūros vandenyse. Tokios ilgos pauzės nebuvo net po pirmojo iš trijų laivų sunaikinimo, kai buvo sunaikintas laivas „Ivanovec“, – sakė jis.

Kartu Pletenčiukas atkreipė dėmesį į svarbų dalyką - priešas vis tiek turės atitraukti laivus į Juodąją jūrą.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai. Aukščiausios klasės lazeriniai DLP vaizdo projektoriai (Video, „JMGO N1 Ultra 4K“, „JMGO N1 Pro 1080P“, „JMGO N1 1080P“)
5348

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-03-11!

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

Net trys modeliai skirtingiems poreikiams

Išsamiau

„Ir vis dėlto, žinoma, vieną dieną jie bus priversti grįžti vykdyti užduočių. Užduočių jie turi pakankamai. Ir mes turime atsižvelgti į bet kokius priešo laivų sudėties judėjimus, ir mes į juos atsižvelgiame“, – pareiškė pranešėjas.

Naktį iš sausio 31 d. į vasario 1 d. Ukrainos žvalgai sunaikino Rusijos Juodosios jūros laivyno raketinį laivą „Ivanovec“. Pasak žvalgybos, „Ivanovec“ tam tikra prasme buvo Rusijos karinio jūrų laivyno pasididžiavimas. Tokių laivų buvo tik trys. Jame galėjo būti iki 40 rusų jūreivių.

 

Be to, prie laikinai okupuoto Krymo krantų vasario 14 d. Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino rusų didelį desantinį laivą „Cezarį Kunikovą“. Žvalgyba pranešė, kad „Cezaris Kunikovas“ buvo sunaikintas netoli Alupkos prie Krymo pakrantės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(68)
(1)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: